Sunday, January 20, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Parintii ar putea beneficia de o zi libera pentru a se ocupa de analizele copiilor lor

Posted: 20 Jan 2013 10:37 AM PST


zi_libera_doctor

Senatorul PSD Gabriela Firea a propus, la ședința femeilor social-democrate, ca părinții să beneficieze de o zi liberă de la serviciu odată la trei luni pentru a se putea ocupa de controlul medical al copiilor lor.

Ziua liberă este gândită pentru analize medicale, radiografii, o discuție cu un medic sau un psiholog școlar, scrie ziarul Gândul.

O altă propunere avansată în ședința femeilor social-democrate i-a aparținut primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, și privește creșterea siguranței copiilor pe internet.

La rândul său, deputatul PSD Cătălina Ștefănescu, a arătat că își dorește să existe un parteneriat real între universități și angajatori prin care să li se recunoască practica și voluntariarul elevilor și studenților.  Astfel, la termnarea studiilor aceștia să nu se mai confrunte cu situația paradoxală că nu au cum să se angajeze, neavând experiență.

The post Părinții ar putea beneficia de o zi liberă pentru a se ocupa de analizele copiilor lor appeared first on Edu-News.ro.

Veste buna pentru studenti si elevi de la CFR

Posted: 20 Jan 2013 04:24 AM PST


studenti_elevi_CFR

Studenții vor beneficia într-un an școlar, pentru transportul feroviar, de 24 de călătorii simple cu reducere de 50% din tariful trenurilor interregio, clasa a II-a.

Potrivit unui proiect al  Ministerului Transporturilor, și elevii din învățământul obligatoriu și liceal acreditat/autorizat beneficiază de tarif redus cu 50% pentru transportul pe calea ferată și cu metroul.

Eliberarea biletelor de călătorie și a abonamentelor lunare pentru elevi și studenți, cu tarife reduse cu 50%, se face contra cost, în baza carnetelor de elev sau a legitimației de student pentru reducere transport. Acestea trebuie vizate la zi pentru anul școlar în curs de către conducătorii instituțiilor de învățământ.

 

The post Veste bună pentru studenți și elevi de la CFR appeared first on Edu-News.ro.

Veste buna pentru studenti de la CFR

Posted: 20 Jan 2013 03:48 AM PST

Studentii vor beneficia într-un an scolar (1 octombrie - 30 septembrie), pentru transportul feroviar, de 24 de calatorii simple cu reducere de 50% din tariful trenurilor interregio, clasa a II-a, conform unui proiect de Hotarâre publicat pe site-ul Ministerului
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Te certi des cu partenerul de viata? Iata 5 efecte negative asupra copilului tau

Posted: 19 Jan 2013 09:58 PM PST

Toate familiile au discutii in contradictoriu. “Ciocniri” verbale despre cine trebuia sa scoata rufele din masina de spalat sau sa duca gunoiul sunt comune in cele mai multe cupluri. Problemele apar insa atunci cand unele conflicte se intensifica si pierzi controlul situatiei.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment