Monday, March 7, 2011

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


300 de studenţi au protestat la Cluj-Napoca şi au cerut demisia ministrului Educaţiei

Posted: 03 Mar 2011 03:17 AM PST

Aproximativ 300 de studenţi au protestat, joi, în faţa Casei de cultură din Cluj-Napoca, fiind nemulţumiţi de reprezentarea în structurile de conducere ale universităţilor şi de noua lege a Educaţiei.
Citește mai departe...



Autorul cărţii "Fizica simpatică": Mă întreb câţi profesori pot explica fizica bunicilor lor

Posted: 03 Mar 2011 03:31 AM PST

Lorin - Bogdan Popescu, autorul cărţii "Fizica simpatică", demonstreză că fizica poate fi înţeleasă de toţi. Important este cum o explici şi cât de atractivă o faci.
Citește mai departe...



S-a dat startul înscrierilor preşcolarilor în clasa întâi

Posted: 04 Mar 2011 12:00 AM PST

A sunat clopoţelul pentru înscrierile în clasa întâi. Este de altfel ultimul an în care se fac înscrieri. De anul viitor, odată cu intrarea în vigoare a noii legi a educaţiei, cei mici vor merge la şcoală în clasa zero - clasa pregătitoare, mutată de la grădiniţă la şcoala
Citește mai departe...



Funeriu a primit de la profesori 10 perechi de papuci, să aibă "să plece şi să nu se mai întoarcă"

Posted: 04 Mar 2011 03:12 AM PST

Cadrele didactice i-au oferit în dar ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, 10 perechi de papuci din plastic, să aibă "să plece şi să nu se mai întoarcă", pâine şi covrigi, simbolizând masa "cea de toate zilele" a dascălilor din România, au precizat
Citește mai departe...



Vezi o lecţie de violenţă dintr-un liceu din Iaşi VEZI VIDEO

Posted: 04 Mar 2011 08:23 AM PST

Doi elevi îşi cară pumni minute în şir, sub privirile colegilor care îi filmau. Cei care au postat imaginile pe internet spun că bătaia a avut loc în toaleta liceului de Informatică, iar conducerea şcolii anchetează cazul.
Citește mai departe...



Salarii de peste 1.000 de euro, pentru bugetarii din învăţământ, în Botoşani

Posted: 05 Mar 2011 10:34 PM PST

Contabil sau secretară, ambii angajaţi la stat, dar cu salarii de 1.000 de euro. Sună neverosimil, mai ales pe timp de criză, însă se întâmplă în Botoşani unde peste 100 de angajaţi din instituţiile de învăţământ primesc salarii de lux.
Citește mai departe...



Studenţii protestează începând de luni la Ministerul Educaţiei

Posted: 06 Mar 2011 07:02 AM PST

Reprezentanţi ai studenţilor din peste 10 centre universitare vor protesta începând de luni, în faţa Ministerului Educaţiei, pentru a cere, printre altele, reprezentare 25% la alegerea rectorilor şi în consiliile de administraţie ale universităţilor.
Citește mai departe...



Lidera studenţilor protestatari: Ministerul Educaţiei are o atitudine jignitoare la adresa noastră

Posted: 07 Mar 2011 01:41 AM PST

Studenţii din mai multe centre universitare protestează începând de luni, în faţa Ministerului Educaţiei, pentru a cere reprezentare 25% la alegerea rectorilor şi în consiliile de administraţie ale universităţilor.
Citește mai departe...



Protest la Ministerul Educaţiei: "Funeriu, dormez-vous?"

Posted: 07 Mar 2011 04:51 AM PST

Sute de studenţi din Bucureşti şi din ţară protestează în faţa Ministerului Educaţiei şi cer reprezentare de 25% la alegerea rectorilor şi în consiliile de administraţie ale universităţilor, precum şi eliminarea frecvenţei obligatorii la cursuri şi seminarii.
Citește mai departe...



Bătaie între două fete într-un liceu VEZI VIDEO

Posted: 07 Mar 2011 06:49 AM PST

Cele două fete sunt eleve în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Nicolae Iorga" Vălenii de Munte. Imaginile au fost surprinse cu telefonul mobil de un coleg de-ai fetelor.
Citește mai departe...



No comments:

Post a Comment