Friday, May 6, 2011

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Preşedintele Băsescu a promulgat Legea Dialogului Social şi cea privind salarizarea profesorilor

Posted: 06 May 2011 06:44 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri decretele de promulgare a Legii Dialogului Social şi a celei privind salarizarea profesorilor în anul 2011, legi pe care Guvernul şi-a angajat în luna aprilie răspunderea.


Irina Columbeanu, strigăt disperat către tatăl ei: "Te rog, te rog, te rog, vino să ...

Posted: 06 May 2011 07:06 AM PDT

Columbeanu a reprodus la Happy Hour rugamintea disperata a fiicei lui care vrea sa stea cu el. "Irina a dat declaratie în fata celor de la protectia copilului ca vrea sa stea cu mine. Irina mi-a spus sa vin sa o iau de la gradinita eu înaintea mamei ei. Irina mi-a spus "te rog, te rog, te rog vino sa ma iei". Autoritatea de protectie a copilului nu tine cont de aceste lucruri.", a spus Irinel Columbeanu, la Happy Hour.


Avocatul Monicăi: Irina este dusă acasă la Mădălina pentru că până acolo e mai ieftină ...

Posted: 06 May 2011 07:08 AM PDT

Faptul ca masina de la gradinita o duce pe Irinuca la casa celei mai bune prietene a Monicai, Madalina, este simplu. Costurl motorinei pentru a o transporta pâna pe Calea 13 Septembrie, acolo unde locuieste Moni, este prea mare. "Irina este dusa în Pipera, la Madalina, pentru ca locuinta acesteia este mai aproape de gradinita. Cei de acolo fac acest lucru pentru ca motorina costa. Acolo e lasata alaturi de copii Madalinei. Irina este luata în fiecare seara de Ramona Gabor si...


Horoscop: Ce meserie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Posted: 06 May 2011 07:15 AM PDT

Nativii din Rac pot fi buni profesori, iar Fecioarele pot cunoaşte succesul în domeniul avocaturii. Află ce spun astrele despre aptitudinile tale.


Băsescu a promulgat Legea dialogului social şi legea privind salarizarea profesorilor

Posted: 06 May 2011 07:49 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, vineri, Legea dialogului social şi actul normativ privind salarizarea în 2011 a personalului didactic, adoptate prin asumarea răspunderii Guvernului.


Preşedintele Băsescu a promulgat Codul Dialogului Social şi Legea privind uniformizarea salariilor profesorilor

Posted: 06 May 2011 07:51 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele pentru promulgarea Legii dialogului social şi a Legii privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi auxiliar din învăţământ.


Vanghelie catre cativa copii din Ferentari: Cand vin ziaristii la noi, le dam cadou un inel sau un ceas, nu le luam

Posted: 06 May 2011 08:00 AM PDT

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a vizitat, vineri, împreuna cu vicepresedintele grupului socialist din PE, Hannes Swoboda, o gradinita si o scoala din cartierul Ferentari, el prezentându-i oficialului european proiectele pe care le desfasoara î


Preşedintele Traian Băsescu a promulgat legea dialogului social şi legea salarizării profesorilor

Posted: 06 May 2011 08:15 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri decretele pentru promulgarea Legii dialogului social şi a Legii privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, a informat Administraţia Prezidenţială. Citește mai departe...


Băsescu a promulgat Legea Dialogului Social şi pe cea privind salarizarea profesorilor

Posted: 06 May 2011 08:30 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri decretele de promulgare a Legii Dialogului Social şi a cele privind salarizarea profesorilor în anul 2011, legi pe care Guvernul şi-a angajat în luna aprilie răspunderea. Citește mai departe...


Aici sunt banii dumneavoastră! În Bucureşti se fac marcaje rutiere în valoare de 4,7 ...

Posted: 06 May 2011 08:35 AM PDT

Aceste lucrari presupun lucrari de proiectare si executare a unor covoare antiderapante rosii care urmeaza sa fie aplicate în zona scolilor, dar si la trecerile de pietoni periculoase. Tot în aceasta suma sunt incluse si costurile unor benzi rezonatoare, limitatoare de viteza, separatoare de sensuri, precum si indicatoare pentru trecerile de pietoni. De aceste modernizari vor beneficia aproximativ 70 de locatii ale Capitalei.


No comments:

Post a Comment