Saturday, September 28, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Vestea care-i va bucura pe toti elevii. Decizia ministrului Educatiei

Posted: 28 Sep 2013 09:00 AM PDT

Abonamentele pentru transportul elevilor în actualul an scolar vor fi decontate la zi, cu aplicarea noii proceduri care prevede plafoane maxime de cost, a afirmat sâmbata, la Pitesti, ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Schimbare MASIVA in universitati. Ce vrea ministrul pentru invatamant superior.

Posted: 28 Sep 2013 01:34 AM PDT

Ministrul Mihnea Costoiu spune ca in anul universitar 2013-2014 va continua "curatenia" in institutiile de invatamant superior, fiind necesara reducerea "masiva" a specializarilor de licenta, iar sportul va fi conditie la autorizarea si acreditarea programelor de studii, transmite Mediafax. Potrivit lui Costoiu, analiza "atenta" a tuturor specializarilor de licenta si de master pe care le deruleaza universitatile va continua impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Shakespeare School castiga premiul european pentru inovatie in invatarea limbilor straine

Posted: 28 Sep 2013 12:58 AM PDT


asociatia-shakespeare-schoolAsociația Shakespeare School pentru Educație a câștigat Certificatul Lingvistic European 2013 pentru inovație și creativitate în domeniul predării și învățării limbilor străine.

Premiul a fost acordat pentru proiectul „Engleza pentru Viață  cu Ziggy & Zaggy".  

Este vorba de un program de predare a limbii engleze în centre sociale de către tineri voluntari, folosind o metodă inovativă. Se învață prin joc, pe baza cărții "Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland".

Cartea este creată de profesorii Shakespeare School și prezintă o abordare bilingvă a limbii engleze, care le crează copiiilor senzația că înteleg foarte ușor, ceea ce le dă încredere și îi motivează să învețe.

Premiile European Language Label Awards sunt acordate în fiecare an de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – ANPCDEFP.

The post Shakespeare School câștigă premiul european pentru inovație în învățarea limbilor străine appeared first on Edu-News.ro.

Studentii, nemultumiti de bugetul educatiei, taxe si burse, ameninta cu proteste.

Posted: 28 Sep 2013 12:11 AM PDT

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) sustine ca se pregateste sa organizeze actiuni de protest in urmatoarele saptamani, daca nu sunt solutionate problemele legate de bugetul educatiei, taxele de camin si burse, relateaza Mediafax. "Vom incepe cu actiuni in campusurile universitare si in facultati, prin care sa subliniem, din nou, care sunt revendicarile noastre, iar apoi vom trece la actiuni de strada, inclusiv mitinguri, iar apoi este posibila si o greva", a ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment