Monday, September 30, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministrul apararii nationale va participa la ceremonia de deschidere a noului an universitar.

Posted: 30 Sep 2013 05:01 AM PDT

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa marti la festivitatile de deschidere a noului an universitar la Academia Tehnica Militara si Universitatea Nationala de Aparare. Tot marti vor avea loc ceremonii militare si la academiile militare ale categoriilor de forte din Brasov, Constanta si Sibiu.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

Posted: 30 Sep 2013 04:46 AM PDT

Tehnologia joaca un rol important in educatia copilului, iar aplicatiile mobile educationale pot simplifica si imbunatati modul de invatare pentru elevi. 'Matematica poate deveni mai distractiva cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Matematica pentru pregatitoare II, unde copiii trebuie sa il ajute pe PitiClic cu matematica, sau Kids Numbers and Math, care ii invata pe cei mici sa numere pana la 10 si sa realizeze calcule simple', a adaugat Radu Boanca – ThePhoneGeeks. Cu ajutorul ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrii Remus Pricopie si Mihnea Costoiu vor participa la conferinta-dezbatere „Move Europe beyond the crisis”, sustinuta de Koos Richelle, Director general EMPL CE

Posted: 30 Sep 2013 02:57 AM PDT

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, vor participa marţi, 1 octombrie, ora 12.00, la conferinţa-dezbatere Move Europe beyond the crisis (Depăşirea crizei în Europa), susţinută de Koos Richelle, Director general pentru Ocuparea forţei de muncă, Afaceri sociale şi Incluziune în cadrul Comisiei Europene.

Cum vrea un profesor universitar sa revolutioneze modul de pregatire a studentilor

Posted: 29 Sep 2013 11:49 PM PDT

Profesorul Dorin Isoc, de la Facultatea de Automatizari a Universitatii Tehnice a prezentat recent un sistem inovator, în care studentii sunt implicati activ în activitatea de instruire.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment