Friday, June 13, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministrul Mihnea Costoiu a efectuat o vizita la sediul NASA

Posted: 13 Jun 2014 04:55 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, domnul Mihnea Costoiu, a avut miercuri, 11 iunie, o întrevedere cu domnul Christopher J. Scolese, directorul Centrului pentru Zboruri Spaţiale Goddard, din cadrul NASA.

VIDEO Interviurile "Adevarul" - Reviro. Darian Ursoi: "Sistemul britanic te invata sa gandesti si sa-ti rezolvi singur problemele"

Posted: 13 Jun 2014 03:32 AM PDT

Vineri, am reluat seria interviurilor Adevarul-Reviro in cadrul campaniei „Şcoliti peste hotare, angajati in tara. De ce intorc romanii in tara?". In platou a fost invitat Darian Ursoi, care a studiat Management la Warwick Business School in Anglia, a lucrat in Londra la Microsoft si J.P. Morgan si acum e business analyst la A.T. Kearny, o firma de consultanta strategica (incearca sa raspunda la intrebarile pe care si le-ar pune un CEO).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014 Astazi se afiseaza rezultatele partiale de la sesiunea speciala

Posted: 13 Jun 2014 01:24 AM PDT

Cei 13 olimpici care au sustinut examenul de Capacitate 2014 saptamana aceasta vor afla astazi rezultatele partiale care se vor afisa pana la ora 18:00 la sediul unde s-au sustinut probele, la Şcoala Gimnaziala nr. 19 "Tudor Arghezi" din Capitala. Intre orele 18:00 - 20:00, elevii pot depune contestatii, iau luni, vor afla rezultatele finale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment