Thursday, June 19, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


EVALUARE NATIONALA 2014 Presiune pe elevii de clasa a VIII-a, de luni

Posted: 19 Jun 2014 10:15 AM PDT

Luni, elevii de clasa a VIII-a intra in examenele Evaluarii Nationale, care vor cantari greu anul acesta la admiterea la liceu: 75% din media finala. Noul sistem ar putea schimba ierarhia elevilor, in functie de dificultatea subiectelor, sustin dascalii si expertii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014 Peste 1.000 de locuri la taxa si buget la SNSPA

Posted: 19 Jun 2014 08:02 AM PDT

La admiterea la licenta de anul acesta, Şcoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) scoate la concurs peste 1.000 de locuri, dintre care 800 la buget, iar candidatii de la cursurile cu frecventa vor fi selectati pe baza de examen scris, fara schimbari fata de anul trecut.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE LICEU 2014 Cum se calculeaza media de intrare la liceu. Calendarul admiterii

Posted: 19 Jun 2014 07:34 AM PDT

Saptamana aceasta s-a incheiat inscrierea absolventilor claselor a VIII-a la Evaluarea Nationala 2014/Capacitate 2014, care incepe luni, 23 iunie, cu prima proba, la romana. Insa anul acesta rezultatul la acest examen va reprezenta 75% din media de admitere la liceu.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014. Ce a patit un elev in timpul examenului. A fost dat afara imediat

Posted: 19 Jun 2014 07:05 AM PDT

BACALAUREAT 2014. Primul elev eliminat de la bacalaureatul din aceasta sesiune a avut cu adevarat ghinion. Desi nu a încercat sa copieze sau sa se inspire de pe internet, acesta a fost dat afara de la proba C a examenului din neglijenta proprie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Mihnea Costoiu a participat la a 5-a Conferinta Nationala de Inginerie Seismica si la prima Conferinta Nationala de Inginerie Seismica si Seismologie

Posted: 19 Jun 2014 05:35 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, domnul Mihnea Costoiu a luat parte la lucrările celei de a cincea ediţii a Conferinţei Naţionale de Inginerie Seismică, precum şi la prima Conferinţă Naţională de Inginerie Seismică şi Seismologie, desfăşurate la Bucureşti, în perioada 19-20 iunie.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Lectia video la informatica

Posted: 19 Jun 2014 03:07 AM PDT

Joi am incheiat seria meditatiilor pentru Bac 2014 cu lectia video la informatica, materie pe care o pot alege la proba optionala elevii de la Real. Urmeaza saptamana viitoare ultima serie de lectii de consiliere pentru Bacalaureat din cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza".

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Venituri majorate si mai putini ani de munca pentru profesorii cu gradul I didactic si cu 25 de ani de vechime

Posted: 19 Jun 2014 02:55 AM PDT

Guvernul va reduce norma de ore pentru profesorii cu grad didactic I si vechime in munca de peste 25 de ani, ceea ce ar duce la majorarea veniturilor acestora din ore suplimentare. In plus, oficialii pregatesc si reducerea varstei de pensionare pentru acesti dascali, potrivit Mediafax.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii ar putea primi la scoala o masa calda, in locul traditionalului corn cu lapte

Posted: 18 Jun 2014 11:48 PM PDT

    Elevii ar putea primi la scoala o masa calda, in locul traditionalului corn cu lapte.    Asa prevede o propunere legislativa care a trecut tacit de Senat. Proiectul urmeaza sa fie dezbatut si de Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz.    Practic, produsele de panificatie si lactatele […] The post Elevii ar putea primi la scoala o masa calda, in locul traditionalului corn cu lapte .

No comments:

Post a Comment