Monday, August 4, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Educatiei a anuntat castigatorii licitatiei pentru noile manuale de la clasele I si a II-a

Posted: 04 Aug 2014 08:00 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a selectat noua oferte de manuale pentru clasele I si a II-a, propuse de participantii la licitatie, dintre cele 21 de proiecte depuse. Este vorba de mai multe asocieri de firme si edituri, insa pentru o parte din materii nu au fost desemnati castigatorii. Oficialii dau insa asigurari ca manualele noi vor ajunge in scoli pana la data de 15 septembrie 2014.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Eleva din Brasov, acceptata la Medicina in Germania cu adeverinta de Bac

Posted: 04 Aug 2014 07:35 AM PDT

Andreea Velicu, tanara din Brasov care a fost refuzata initial la medicina la Universitatea din Rostock, dupa ce autoritatile germane i-au respins adeverinta de Bac, a fost acceptata pana la urma, dupa ce autoritatea germana care gestioneaza actele de studii ale strainilor a acceptat documentul care anul acesta inlocuieste diploma originala de Bacalaureat.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii cer cresterea burselor sociale si respectarea dreptului de 50% reducere la transportul public

Posted: 04 Aug 2014 03:09 AM PDT

Studenții cer Ministerului Educației creșterea burselor sociale și respectarea dreptului la 50% reducere la transportul local, precum și abrogarea modificărilor aduse Legii Educației, anunță Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Platforma EDUCATIVA pentru absolventii care au probleme in strainatate din cauza adeverintei de Bac

Posted: 04 Aug 2014 02:16 AM PDT

Pentru rezolvarea confuziei create anul acesta din cauza inlocuirii diplomelor de bacalaureat cu adeverinte speciale, Grupul EDUCATIVA propune o solutie care sa vina in ajutorul viitorilor studenti internationali: o platforma atat pentru elevii care au intampinat dificultati in comunicarea cu universitatile din strainatate, cat si pentru reprezentantii acestor universitati, care pot gasi informatii clare in limba engleza.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a anuntat structura noului an scolar

Posted: 04 Aug 2014 01:59 AM PDT

   Ministerul Educatiei a anuntat structura noului an scolar.    Acesta va incepe pe 15 septembrie si se va incheia pe 19 iunie.    Elevii din clasele terminale vor avea o perioada de studiu mai scurta, datorata examenelor.    Astfel, viitorii absolventi de gimnaziu vor incheia clasa a VIII-a pe […] The post Ministerul Educatiei a anuntat structura noului an scolar .

Schimbari in manuale de la toamna. Sunt copiii „copti” pentru inmultiri, fractii si magnetism, din clasa a II-a?

Posted: 03 Aug 2014 09:05 PM PDT

Din toamna, pe langa noile manuale, elevii vor avea de invatat mai devreme, din clasa a II-a, tabla inmultirii, fractiile, alaturi de stiintele naturii, inclusiv fizica. Dascalii si specialistii atrag atentia ca materia ar putea fi peste puterile copiilor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment