Friday, October 31, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Educatiei si sindicatele au semnat noul contract colectiv de munca

Posted: 31 Oct 2014 09:40 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale si federatiile sindicale din invatamant au semnat vineri contractele colective de munca pentru personalul din invatamantul preuniversitar si superior, in conditiile in care cele vechi expirau pe 2 noiembrie. Sindicalistii sustin ca au fost introduse in principal modificarile aduse Legii educatiei in ultimii doi ani, inclusiv drepturile acordate dascalilor, cum ar fi gradatia de merit.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Sindicalistii din invatamant au semnat noile contracte colective cu Ministerul Educatiei

Posted: 31 Oct 2014 08:16 AM PDT

Președinții federațiilor sindicale din învățământ, ministrul Educației, Remus Pricopie, și ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, au semnat, vineri, noile contracte colective de muncă pentru personalul din învăţământul preuniversitar şi superior, conform unui comunicat al MEN, remis redacției. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei Nationale si federatiile sindicale din invatamant au semnat contractele colective de munca pentru personalul din invatamantul preuniversitar si superior

Posted: 31 Oct 2014 08:09 AM PDT

Ministrul Remus Pricopie şi ministrul delegat Mihnea Costoiu au semnat, alături de preşedinţii celor trei federaţii sindicale reprezentative din învăţământ, noile contracte colective de muncă pentru personalul din învăţământul preuniversitar şi superior (inclusiv cercetare).

Program de dezvoltare personala pentru studentii Universitatii din Bucuresti

Posted: 31 Oct 2014 05:28 AM PDT

Studentii Universitatii din Bucuresti vor putea participa la programele de dezvoltare personala The Duke of Edinburgh's International Award Romania, utilizat la nivel mondial, in peste 140 de tari si teritorii. Acestea presupun activitati de voluntariat care le dezvolta tinerilor increderea in sine, talentele abilitatile, performantele, marindu-le astfel sansele de angajare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Patriarhia Romana condamna oficial serbarile de Halloween in scoli. Ce spun catolicii: „Halloween??? Nu, multumesc! Prefer sa-i sarbatoresc pe sfinti!”

Posted: 31 Oct 2014 01:45 AM PDT

Patriarhia Romana considera ca sarbatoarea de Halloween este o traditie care isi are originea in adorarea pagana a spiritelor si a unui zeu celtic al mortii, fiind straina de cultura, credinta si spiritualitatea romaneasca. Astfel, Biserica Ortodoxa Romana (BOR) nu este de acord cu serbarea Halloween-ului la scoala. Nici catolicii nu sustin aceasta sarbatoare si au propus chiar o contracampanie de promovare a propriilor sarbatori religioase.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

De anul viitor, elevii vor face o ora de fotbal pe saptamana

Posted: 31 Oct 2014 12:46 AM PDT

   De anul viitor, elevii vor face o ora de fotbal pe saptamana.    Asa prevede un proiect propus de Federatia Romana de Fotbal si agreat de premierul Victor Ponta. Practic, elevii vor avea la dispozitie o ora optionala de fotbal, de la scoala primara pana la liceu, in plus fata de orele […] The post De anul viitor, elevii vor face o ora de fotbal pe saptamana .

Elevii din scolile cu sectii de votare nu fac ore vineri dupa-amiaza

Posted: 31 Oct 2014 12:22 AM PDT

   Cursurile se incheie vineri mai devreme, in scolile in care se organizeaza sectii de votare.    Scolile din Capitala isi vor suspenda cursurile astazi, dupa ora 14.00, si luni, 3 noiembrie, pana la ora 10.00, pentru organizarea sectiilor de votare la turul I al alegerilor prezidentiale.    In unele scoli […] The post Elevii din scolile cu sectii de votare nu fac ore vineri dupa-amiaza .

Baschet in scaun cu rotile

Posted: 30 Oct 2014 12:31 PM PDT

Vineri, începând cu ora 17.00, ActiveWatch, Motivation Romania și Light into Europe pregătesc un eveniment special: un meci de baschet în scaune rulante – o competiție aparte între sportivii Motivation, jurnaliști și bloggeri, organizat în incinta AFI Palace Cotroceni. Această întrecere sportivă specială va fi comentată live de Cristian Țopescu. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment