Friday, December 12, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Tipografia copiilor cu deficiente de auz

Posted: 12 Dec 2014 08:43 AM PST

Optiunile profesionale ale tinerilor cu deficiente de auz sunt limitate, motiv pentru care o scoala speciala din Bucuresti a deschis o mica tipografie pentru elevii care vor sa invete o meserie. De la anul, vor avea o clasa profesionala de tipografi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Olimpicii romani se intorc acasa cu sase medalii de la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru juniori

Posted: 11 Dec 2014 04:17 PM PST

   Olimpicii romani se intorc acasa cu sase medalii de la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru juniori.    Acestia au reusit sa obtina trei medalii de argint si trei medalii de bronz, anunta Ministerul Educatiei.    Medaliile de argint au fost cucerite de: Stefan Razvan Balauca (Colegiul National „Mihai Eminescu" din […] The post Olimpicii romani se intorc acasa cu sase medalii de la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru juniori .

Elevii ar putea face ore de resuscitare cardiorespiratorie

Posted: 11 Dec 2014 04:06 PM PST

   Elevii ar putea face ore de resuscitare cardiorespiratorie.    Orele ar urma sa fie organizate in cadrul unui program realizat de Societatea Romana de Cardiologie (SRC), in colaborare cu medicina de urgenta, Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale.    Presedintele Societatii Romane de Cardiologie, dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, a precizat, […] The post Elevii ar putea face ore de resuscitare cardiorespiratorie .

No comments:

Post a Comment