Tuesday, December 16, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Inspectoratul Şcolar a facut o ancheta la liceul "Iulia Hasdeu" in urma aparitiei unor inregistrari video cu un profesor de istorie care i-ar fi amenintat pe elevi

Posted: 16 Dec 2014 09:19 AM PST

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a facut o ancheta la Colegiul National "Iulia Hasdeu", in urma aparitiei in presa a unor materiale video cu un profesor de istorie al liceului, care i-ar fi amenintat pe elevi ca le scade nota daca nu cumpara carti promovate de el.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei premiaza elevii romani medaliati la olimpiadele internationale pe discipline (17 decembrie, ora 11:00, Palatul Parlamentului)

Posted: 16 Dec 2014 07:44 AM PST

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, şi miniştrii Remus Pricopie şi Mihnea Costoiu, participă miercuri, 17 decembrie, la festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile şcolare internaţionale în anul şcolar 2013-2014.

Elevii cer 6% din PIB pentru Educatie!

Posted: 16 Dec 2014 06:28 AM PST

   Consiliul National al Elevilor din Romania (CNE) saluta cresterea bugetara cu 7,9% fata de anul acesta, dar atrage atentia opiniei publice si factorilor decidenti cu privire la respectarea legii si la insuficienta procentului propus de 3,54% din PIB alocat Ministerului Educatiei Nationale pentru cerintele pe care sistemul educational le […] The post Elevii cer 6% din PIB pentru Educatie! .

Victor Ponta vrea sa renunte la titlul de „Dottore“

Posted: 16 Dec 2014 03:06 AM PST

Premierul Victor Ponta a postat marti pe Facebook o scrisoare deschisa catre rectorul Universitatii din Bucuresti in care a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in 2003 de catre Universitate. Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu spune insa ca anuntul facut de premier nu are niciun efect juridic si legal, pentru ca la acest titlu nu se poate renunta.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

PROTEST. Studentii Universitatii Bucuresti, nemultumiti de mizeria din camine si igrasia din salile de curs

Posted: 15 Dec 2014 11:52 PM PST

Studenții de la Universitatea București protestează, marți după-amiază, în fața sediului rectoratului, la Facultatea de Drept, anunță Societatea Studenților Universității din București (SSUB) anunță, marți după-amiază, un protest în fața rectoratului, la Facultatea de Drept. Ei acuză mizeria din cămine și condițiile insalubre din sălile de curs. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment