Wednesday, December 31, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Studentii critica decizia Guvernului de a emite o noua Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii Educatiei

Posted: 31 Dec 2014 02:37 AM PST

     Studentii critica decizia Guvernului Romaniei de a emite, fara consultare, o noua Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii Educatiei.    Printr-un comunicat de presa remis redactiei Edu-News.ro, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) condamna public decizia Executivului de a folosi mecanismele legale de care dispune in interese […] The post Studentii critica decizia Guvernului de a emite o noua Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii Educatiei .

Ministerul Educatiei si cel al Tineretului si Sportului vor primi o cota din taxa pe jocuri de noroc

Posted: 31 Dec 2014 01:57 AM PST

   Ministerul Educatiei si cel al Tineretului si Sportului vor primi o cota din taxa pe jocuri de noroc.     Asa a decis Guvernul prin ordonanta de urgenta.   Practic, 2% din taxa pe jocurile de noroc va merge la Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Educatiei va primi tot 2%, in vreme ce […] The post Ministerul Educatiei si cel al Tineretului si Sportului vor primi o cota din taxa pe jocuri de noroc .

Vezi cand au loc simularile pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala

Posted: 30 Dec 2014 05:04 PM PST

       Simularile la nivel national pentru examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala (Capacitate) incep la sfarsitul lunii februarie si se termina spre mijlocul lunii martie.    Asa arata calendarul oficial publicat de Ministerul Educatiei. La Bacalaureat vor da simulare atat elevii de clasa a XII-a cat si cei […] The post Vezi cand au loc simularile pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala .

No comments:

Post a Comment