Monday, January 5, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Cat costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante examene de limba engleza: Cambridge, IELTS si TOEFL

Posted: 05 Jan 2015 08:39 AM PST

Cat costa examenul Cambridge. Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este limitata, deci cunostintele atestate in urma examenului nu au avut cand sa fie uitate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CURSURI SUSPENDATE in mai multe scoli. SUTE de ELEVI, trimisi acasa

Posted: 05 Jan 2015 07:43 AM PST

Cursurile au fost suspendate, luni, în mai multe unitati de învatamânt din judetul Vaslui, sute de elevi fiind trimisi acasa pentru a nu exista pericolul sa ramâna înzapeziti din cauza ninsorilor si a viscolului, o situatie

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Situatia unitatilor de invatamant preuniversitar in care nu s-au desfasurat cursuri, luni, 5 ianuarie 2015

Posted: 05 Jan 2015 07:24 AM PST

Urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile şi în vederea evitării situaţiilor de risc pentru elevi, respectiv personalul didactic şi nedidactic, autorităţile locale au decis suspendarea cursurilor în peste 20 de unităţi de învăţământ preubiversitar din ţară.

Calendarul examenelor si simularilor nationale din 2015

Posted: 04 Jan 2015 09:12 PM PST

In mai putin de doua luni, elevii de clasa a VIII-a si colegii lor mai mari de la clasele a XI-a si a XII-a vor intra in febra simularilor examenelor nationale. Primii care vor fi testati sunt elevii de clasa a VIII-a, care dau proba de la Limba si Literatura Romana pe 23 februarie si la Matematica pe 24 februarie, urmand sa afle rezultatele pe 6 martie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment