Tuesday, February 17, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


RIUF, targul international de universitati, a dat startul inscrierilor pentru editia de primavara

Posted: 17 Feb 2015 08:37 AM PST

RIUF (Romanian International University Fair) creeaza de 10 ani contextul potrivit in care tinerii romani pot sa primeasca raspunsurile la intrebarile legate de universitatile internationale si studiile in strainatate. Anul acesta cel mai mare targ de universitati din tara are loc in 3 orase:  Bucuresti (14-15 martie),  Cluj-Napoca (17 martie) si Galati (19 martie).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Predarea orei de religie in scoli, dezbatuta in Comisia pentru Invatamant a Camerei

Posted: 17 Feb 2015 04:50 AM PST

Predarea religiei în şcoli şi faptul că înscrierea la ora de religie se va putea face doar pe baza unei cereri în scris a părinţilor, în urma decizie CC, a generat, marţi, discuţii în Comisia de învăţământ a Camerei. Secretarul de stat în MEN a arătat că până pe 6 martie trebuie depuse aceste cereri, informează Mediafax. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei organizeaza simulari pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Posted: 17 Feb 2015 04:19 AM PST

    Ministerul Educatiei organizeaza pentru al doilea an consecutiv simulari pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat.    Scopul acestor simulari este sa il obisnuiasca pe elev cu strictetea unui examen si optimizarea rezultatelor.    Astfel, in zilele de 23, 24 si 25 februarie vor avea loc simularile pentru elevii de […] The post Ministerul Educatiei organizeaza simulari pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat .

No comments:

Post a Comment