Thursday, February 5, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Copiii vor primi bani pentru activitatile pe care le desfasoara

Posted: 05 Feb 2015 12:53 AM PST

  Guvernul a adoptat o hotarare prin care copiii vor fi remunerati pentru activitati in diverse domenii.    Organizatorul acestor activitati va trebui sa incheie o conventie cu parintele/reprezentantul legal al copilului sau chiar cu acesta, daca are peste 14 ani.    Practic, copilul va putea primi bani daca va avea […] The post Copiii vor primi bani pentru activitatile pe care le desfasoara .

Statul vrea sa limiteze accesul copiilor la calculator

Posted: 05 Feb 2015 12:33 AM PST

   Statul vrea sa limiteze accesul copiilor la calculator.    Astfel, parintii care isi lasa copiii mai mult de patru ore in fata calculatorului sau a tabletei risca sa fie amendati pentru neglijenta. Si asta pentru ca specialistii spun ca un copil lasat mai mult de patru ore pe zi in […] The post Statul vrea sa limiteze accesul copiilor la calculator .

Conversatii in romgleza. Cum se vorbeste in multinationale si cum afecteaza limba romana

Posted: 04 Feb 2015 11:02 AM PST

„Romgleza" tinde sa inlocuiasca limba romana in marile companii si nu numai, iar aceasta este o tendinta fireasca, tinand cont de „invazia" limbii engleze, spun expertii. O conversatie in romgleza imbina elemente de romana si engleza din care rezulta un dialect tehnic, cuvintele englezesti fiind folosite in special in medii precum IT, marketing, management.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment