Tuesday, March 31, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii Scolii Spectrum, cei mai buni matematicieni din Prahova

Posted: 31 Mar 2015 06:31 AM PDT

   Elevii Scolii Spectrum au fost in topul celor mai buni matematicieni din Prahova la cea de-a VII-a editie a concursului Generatia 15, desfasurat sambata, la Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu" Ploiesti.    Doua premii si 16 mentiuni- aceste este bilantul elevilor nostri la intrecerea de matematica devenita deja traditie in […] The post Elevii Scolii Spectrum, cei mai buni matematicieni din Prahova .

Asta e Romania. Elevi geniali, premiati de NASA, fac munca de agenti de vanzari

Posted: 31 Mar 2015 06:13 AM PDT

Un grup de cinci elevi geniali din Constanta, premiati de NASA, agentia reponsabila cu programul spatial public al SUA, cauta sponsori ca sa mearga în Canada, la festivitatea de premiere, întrucât familiile lor nu-si permit acoperirea costurilor pentru

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ponta catre liderul ONG care vrea sa aduca competitia sportiva Universiada in Romania: De ce la mine, ce aveti cu mine?

Posted: 31 Mar 2015 03:14 AM PDT

Proiectul de tara "Universiada de Vara 2021 in Romania", initiat de Asociatiile "Student Sport Romania" si „Vasile Tomoiaga", asteapta decizia finala referitoare la depunerea oficiala a candidaturii Romaniei. Luni, liderii ONG-urilor care vor sa depuna candidatura Romaniei pentru organizarea Universiadei s-au dus cu proiectul la Victor Ponta, insa acesta le-a spus ca nu le poate garanta intreaga finantare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Despre viitorul finantarii cercetarii, la Adevarul Live. Anton Anton: "In conditiile actuale, nici peste 10 ani cercetarea nu va primi 1% din PIB"

Posted: 31 Mar 2015 02:37 AM PDT

Astazi, la Adevarul live de la 14:00 am vorbit despre situatia institutiei care aloca fondurile in cercetare, UEFISCDI, pe care oficialii vor sa o desfiinteze si sa o imparta in doua structuri diferite. Invitatul din platou este fostul ministru al Educatiei si Cercetarii, Anton Anton.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

INŞELACIUNE cu diplome false de master. Jumatate de milion de euro obtinuti ILEGAL

Posted: 31 Mar 2015 01:16 AM PDT

Universitatea Financiar Bancară din Bucureşti (UFB), în prezent în lichidare, a îndemnat studenţii, timp de trei ani de zile, să se înscrie la un program de master organizat de Institute of Studies in International Relations and Public Policy (ISIRP), promiţându-le că vor primi diplome recunoscute în Uniunea Europeană. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment