Wednesday, July 22, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Admitere Medicina 2015. Ce salarii vor viitorii medici pentru a nu emigra in Occident?

Posted: 22 Jul 2015 09:39 AM PDT

Tinerii care au sustinut examenul de admitere la Universitatea de Medicina din Bucuresti spun ca pentru a nu emigra în Occident ar trebui ca statul sa mareasca salariile din sistemul sanitar. Rezultatele admiterii vor fi publicate, joi, în jurul orei 12.00.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania a obtinut prima medalie de aur in istoria participarii la Olimpiada Internationala de Biologie

Posted: 22 Jul 2015 09:10 AM PDT

   Echipa Romaniei, prezenta la la a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, si-a trecut in palmares prima medalie de aur in istoria participarii la aceasta competitie. Performanta ii apartine lui Mircea Dan Mirea, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti" din Craiova, aflat la al […] The post Romania a obtinut prima medalie de aur in istoria participarii la Olimpiada Internationala de Biologie appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Elevii i-au prezentat ministrului Sorin Cimpeanu viziunea lor asupra legii Educatiei

Posted: 22 Jul 2015 09:08 AM PDT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a inceput consultarile pentru noua lege a Educatiei. In aceasta saptamana au avut loc intalniri cu sindicatele profesorilor si cu elevii, care au intocmit prima rezolutie privind viziunea asupra sistemului de invatamant.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea din Bucuresti si Babes Bolyai, in top 1.000 universitati din lume

Posted: 22 Jul 2015 08:30 AM PDT

   Romania are doua institutii de invatamant superior in topul primelor 1000 de universitati din intreaga lume, conform clasamentului realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a peste 25.000 de universitati.    Este vorba despre Universitatea din Bucuresti (locul 986) si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca […] The post Universitatea din Bucuresti si Babes Bolyai, in top 1.000 universitati din lume appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

ADMITERE 2015. Unul din zece absolventi s-a inscris la ASE

Posted: 22 Jul 2015 06:03 AM PDT

ADMITERE 2015. Cibernetica, Finante-Banci, Relatii Economice Internationale si Business si Turism (fosta Comert) sunt cele mai cautate facultati din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din acest an, potrivit datelor centralizate de institutie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Subiecte Admitere Medicina 2015. Ce au primit candidatii la examenul de admitere de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

Posted: 22 Jul 2015 04:01 AM PDT

Subiecte admitere medicina. Cei 3.734 de candidati la admiterea de la facultatile Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) "Carol Davila" din Bucuresti au sustinut astazi testul scris la Chimie, Fizica si Biologie. Subiectele au fost publicate pe adevarul.ro.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment