Friday, August 14, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu va participa la cel mai mare congres educational din 2015, la Cluj-Napoca

Posted: 14 Aug 2015 09:29 AM PDT

Cea mai ampla intalnire anuala a dascalilor se desfasoara, in perioada 18-22 august 2015, la Cluj-Napoca. Printre invitati se numara si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. In cele 37 de editii ale congresului, care s-a organizat prima oara in 1898, nu a lipsit niciodata ministrul educatiei in functie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

A fost ales noul presedinte al ANOSR

Posted: 14 Aug 2015 07:08 AM PDT

Vlad Chereches, fost presedinte al Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT), este noul lider al studentilor din Romania. Acesta urmeaza programul de masterat „Studii de dezvoltare internationala" din cadrul UVT si a fost ales presedinte al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), in cadrul Adunarii Generale care s-a defasurat la Timisoara, la inceputul acestei luni.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Inca un judet pe harta fraudei la repartizarea la liceu. Corpul de control al ministrului Educatiei merge si la Neamt

Posted: 14 Aug 2015 05:02 AM PDT

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Vasile Şalaru, a declarat ca saptamana viitoare, Corpul de control al ministrului Educatiei se va deplasa si in judetul Neamt, pentru investigarea unor suspiciuni de frauda in ceea ce priveste modul in care s-au aprobat transferuri la liceu ale unor absolventi de gimnaziu.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Semnal de alarma: Elevii acuza presiuni si santaje din partea unor profesori, dar si dinspre minister. „Vor sa ne influenteze vocea”

Posted: 13 Aug 2015 09:19 PM PDT

Elevii din Romania invata pe pielea lor cum functioneaza mecanismele coruptiei, inca din bancile scolii. Lideri ai Consiliului National al Elevilor acuza presiuni, intimidari si santaje din partea unor persoane din sistemul de invatamant asupra adolescentilor care indraznesc sa exerseze mecanismele societatii civile pentru rezolvarea unor probleme din domeniul Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment