Wednesday, November 3, 2010

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


CCR dezbate astăzi sesizarea privind Legea Educaţiei

Posted: 02 Nov 2010 11:48 PM PDT

În sesizarea înaintată Curţii, Geoană reclamă existenţa unui conflict constituţional între Parlament şi Guvern pe această lege.
Citește mai departe...



Elevii Liceului Nicolae Iorga din Negreşti, judeţul Vaslui, învaţă în frig

Posted: 03 Nov 2010 12:35 AM PDT

Sute de elevi de la un liceu din localitatea vasluiană Negreşti sunt nevoiţi să îndure frigul din clase pentru că unitatea şcolară are datorii mari la furnizorul de agent termic.
Citește mai departe...



Guvernul, înfrânt la CCR. Asumarea răspunderii pe Legea Educaţiei este neconstituţională

Posted: 03 Nov 2010 04:17 AM PDT

Asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională, a decis, miercuri, CCR. Potrivit deciziei Curţii, între Parlament şi Executiv există un conflict de constituţionalitate deoarece Guvernul şi-a asumat raspunderea pe o lege care era deja în dezbatere
Citește mai departe...


Scandal în Comisia de Învăţământ din Senat VIDEO

Posted: 03 Nov 2010 04:53 AM PDT

Legea Educaţiei a împărţit în două tabere comisia de Învăţământ din Senat. În vreme ce opoziţia doreşte continuarea dezbaterilor, Puterea se opune.
Citește mai departe...



Nistor: Întregul Guvern ar trebui să-şi dea demisia după decizia CCR

Posted: 03 Nov 2010 04:55 AM PDT

Preşedintele executiv al Federaţiei Spiru Haret, Marius Nistor, a spus la Realitatea TV că ar fi un act de bun simţ şi decenţă ca Emil Boc şi toţi membrii cabinetului său să demisioneze după ce CCR a decis că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională.
Citește mai departe...



Cursuri despre Lady Gaga, oferite de o universitate americană

Posted: 03 Nov 2010 05:10 AM PDT

Universitatea din statul american Carolina de Sud oferă, din această toamnă, un curs într-adevăr special: sociologia celebrităţii, cu studiu direct pe cazul... Lady Gaga!
Citește mai departe...


Studiu: Tot mai mulţi români cred că sistemul de învăţământ este prost şi foarte prost

Posted: 03 Nov 2010 05:13 AM PDT

Potrivit unui studiu al Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii, 31% dintre români consideră că sistemul de învăţământ este bun şi foarte bun, 32% că este prost şi foarte prost, iar restul ca fiind satisfăcător.
Citește mai departe...



Geoană: Aşteptăm consecinţe politice în cascadă, după decizia CCR pe Legea Educaţiei

Posted: 03 Nov 2010 08:38 AM PDT

Curtea Constituţională a decis, miercuri, că asumarea Guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională. Reconfirmarea deciziei Curţii, spune preşedintele Senatului, are valoare nu numai asupra deciziei guvernului actual, dar şi asupra oricărui guvern viitor al României care
Citește mai departe...



Guvern: Boc vrea să consulte Parlamentul, decizia CC nu înseamnă că legea e neconstituţională

Posted: 03 Nov 2010 09:44 AM PDT

Premierul Emil Boc doreşte să aibă o consultare cu Parlamentul pentru a stabili paşii de urmat în cazul Legii Educaţiei, în condiţiile în care decizia Curţii Constituţionale nu presupune că acest act normativ ar fi neconstituţional, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al
Citește mai departe...



Judecătorul propus de Băsescu la CCR a votat decisiv. UDMR ameninţă cu ruperea Coaliţiei

Posted: 03 Nov 2010 10:32 AM PDT

Judecătorul Petre Lăzăroiu, propus de preşedintele Traian Băsescu la CCR, a votat, miercuri, pentru neconstituţionalitatea asumării răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei. Decitzia ar putea arunca în aer Coaliţia de la Putere, UDMR ameninţând cu retragerea de la guvernare.
Citește mai departe...



No comments:

Post a Comment