Wednesday, April 6, 2011

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Tradiţia continuă la "Mihai Bravu"

Posted: 06 Apr 2011 06:19 AM PDT

Grupul şcolar de construcţii "Mihai Bravu" găzduieşte mâine sesiunea de comunicări ştiinţifice pe teme de cultură şi civilizaţie ale spaţiului anglo-saxon - faza pe municipiu. Evenimentul este organizat la iniţiativa prof. Adriana Răducu – catedra de limba engleză, cu sprijinul directorului Elena Stoenete şi al catedrei de limba engleză a sectorului 3 şi a ISMB. ...


Scandal sexual la o prestigioasă academie militară din Australia

Posted: 06 Apr 2011 06:37 AM PDT

O anchetă privind un scandal sexual implicând elevi ai unei prestigioase academii militare australiene a condus miercuri la intervenţia ministrului Apărării, în contextul în care armata era criticată de mai multe luni pentru consumul de alcool şi atitudinea misogină.


Elton John: "Lady Gaga spune că pe Marte sunt şcoli bune şi discoteci minunate".

Posted: 06 Apr 2011 07:38 AM PDT

Lady Gaga va fi nasa cuplului format din Elton John si David Furnish. "Pentru cei care îsi fac griji ca suntem parinti neobisnuiti, nu va faceti griji. Nu suntem doar noi implicati în viata copilului, ci mai sunt si alte persoane. Nasa lui este Lady Gaga. Este adevarat, nu e o gluma. Chiar Lady Gaga este nasa lui, ironic pentru ca Marte nu este locul potrivit pentru a-ti creste copiii, iar Gaga iubeste planeta Marte. Ea spune ca pe Marte sunt scoli bune si discoteci minunate", a ...


Victoria 20.20 sau ce inseamna tehnologia verde pentru orasele din Romania

Posted: 06 Apr 2011 08:00 AM PDT

Siemens Romania a lansat competitia nationala Victoria 20.20, un proiect complex de informare si formare in domeniul dezvoltarii urbane sustenabile, adresat studentilor de la facultati cu profil tehnic (energie, constructii, automatica, transporturi etc.), arhitectura si urbanism. In cadrul concursului, studentii trebuie sa creeze un plan de dezvoltare a orasului Victoria pana in anul 2020, pe baza tehnologiilor sustenabile (compatibile cu mediul inconjurator).


Guvernul discută joi salariile profesorilor şi Codul Social, cu intenţia angajării răspunderii

Posted: 06 Apr 2011 09:51 AM PDT

Guvernul se va reuni joi în şedinţă specială pentru a discuta legea care limitează creşterile salariale pentru profesori şi Codul de Dialog Social, existând intenţia angajării răspunderii pentru ambele proiecte, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.


Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea dialogului social şi pe cea de uniformizare a salariilor profesorilor

Posted: 06 Apr 2011 09:59 AM PDT

Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea privind Dialogul social şi pe Legea de uniformizare a salariilor profesorilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.


Guvernul va demara joi procedurile angajării răspunderii pe legea privind salarizarea în educaţie

Posted: 06 Apr 2011 10:00 AM PDT

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a anunţat că membrii cabinetului se vor aduna într-o nouă şedinţă a Executivului pentru începerea procedurilor necesare angajării răspunderii pe legea privind salariile profesorilor, dar şi pentru Codul Dialogului Social.


Dansez pentru tine: Claudia spera sa-si schimbe destinul pe ringul de dans

Posted: 06 Apr 2011 10:05 AM PDT

Dansez pentru tine: Claudia spera sa-si schimbe destinul pe ringul de dansDesi este doar o copila de 18 ani, problemele vietii au maturizat-o mult prea repede. Ca sa isi intretina mama, sa aiba bani de scoala, dar si ce pune pe masa, Claudia lucreaza la un salon de masaj erotic.


Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea salarizării profesorilor şi pe Codul de dialog social

Posted: 06 Apr 2011 10:15 AM PDT

Executiv îşi va asuma răspunderea pe două proiecte de lege. Este vorba despre proiectul legii privind salarizarea profesorilor şi despre Codul de dialog social, anunţă Realitatea TV. Citește mai departe...


Daniel Funeriu, noul globetrotter al Guvernului

Posted: 06 Apr 2011 11:00 AM PDT

Cum mulţi colegi pedelişti îi sugerau zilele trecute ministrului Funeriu să „zboare” din Guvern, mai-marele de la Educaţie s-a gândit, se pare, să ia nu la figurat, ci chiar la propriu recomandarea şi şi-a stabilit pentru restul anului nu mai puţin de 91 de des­ti­na­ţii externe de deplasare. ...


No comments:

Post a Comment