Friday, May 27, 2011

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Funeriu spune că i s-a părut "nefiresc" să le ceară subordonaţilor să-i echivaleze studiile

Posted: 24 May 2011 06:10 AM PDT

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, marţi, că nu şi-a echivalat până în prezent studiile efectuate în străinătate pentru că a considerat "nefiresc" să le ceară acest lucru subordonaţilor săi, având în vedere că "trăim într-o societate plină de
Citește mai departe...



Daniel Funeriu cere anchetarea prezenţei României la saloanele de invenţii

Posted: 24 May 2011 08:39 AM PDT

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a cerut investigarea relevanţei participării României la saloanele de invenţii în urma "apariţiei unor semnale venite din partea comunităţii ştiinţifice şi a mass media, privind o presupusă lipsă de relevanţă a unor saloane de
Citește mai departe...



Membrii comisiilor de învăţământ, supăraţi pe Funeriu că a chiulit de la şedinţe

Posted: 24 May 2011 02:47 PM PDT

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, şi-a prezentat marţi raportul de activitate pe 2010, în faţa comisiilor reunite de învăţământ. N-a avut însă o misiune uşoară, pentru că a fost supus unui tir de acuzaţii de senatori şi deputaţi, fie ei de la putere sau din opoziţie.
Citește mai departe...



Zeci de elevi învaţă ilegal într-un liceu de stat din Capitală VEZI VIDEO

Posted: 25 May 2011 10:40 PM PDT

Elevii sunt înscrişi la un centru de studii privat care nu mai are nici autorizaţie de funţionare de la Ministerul Educaţiei şi nici contract de închiriere cu liceul de stat în care se ţin orele.
Citește mai departe...



Profesorii care vor cere bani sau cadouri la bacalaureat riscă să fie sancţionaţi penal

Posted: 26 May 2011 03:40 AM PDT

Cadrele didactice care vor face parte din comisia de evaluare a bacalaureatului riscă să fie sancţionate penal dacă vor solicita bani sau cadouri pentru falsificarea unor note sau lucrări de examen, au declarat miercuri, pentru NewsIn, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al
Citește mai departe...



Bacalaureatul supravegheat video dăunează afacerilor: Casticopiat.ro nu mai are multe comenzi!

Posted: 26 May 2011 05:33 AM PDT

Bacalaureatul se apropie cu paşi repezi. Dacă elevii care s-au pregătit nu îşi fac griji, cei care nu au învăţat caută metode alternative. Site-urile abundă în oferte tentante pentru achiziţionarea sistemelor pentru copiat.
Citește mai departe...



Ultima zi de înscriere la bacalaureat VEZI CALENDARUL EXAMENELOR

Posted: 27 May 2011 02:33 AM PDT

Vineri este ultima zi de şcoală penstru elevii clasei a XII-a şi totodată ultima zi în care se pot înscrie în prima sesiune a bacalaureatului. Examenul de va avea trei probe orale şi trei scrise şi este programat în intervalul 6 iunie-1 iulie.
Citește mai departe...



Elevii claselor a VIII-a care dau corigenţa în august se pot înscrie la liceu în septembrie

Posted: 27 May 2011 04:39 AM PDT

Elevii claselor a VIII-a care vor susţine examenul de corigenţă în perioada 25-26 august se pot înscrie în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în cea de-a treia etapă de admitere, în intervalul 1-4 septembrie, potrivit calendarului de desfăşurare a examenelor de corigenţă
Citește mai departe...



ŞOCANT: Încă un elev s-a sinucis aruncându-se în Jiu cu un rucsac cu pietre în spate

Posted: 27 May 2011 09:37 AM PDT

Un elev de 16 ani din Târgu-Jiu s-a sinucis în acelaşi mod în care o elevă de clasa a XII-a, din acelaşi oraş, şi-a luat viaţa săptămâna trecută: s-a aruncat în apele râului Jiu, după ce şi-a prins de corp un rucsac plin cu pietre, potrivit NewsIn.
Citește mai departe...



INCREDIBIL: Are masterat în robotică, dar e femeie de serviciu la o facultate de muzică

Posted: 27 May 2011 09:46 AM PDT

Timişoreanca Viorica Paşcalău este îngrijitoare la Facultatea de Muzică din Timişoara. Femeie are diplomă de inginer şi master în sisteme robotice. S-a angajat ca femeie de serviciu pentru a nu fi şomeră.
Citește mai departe...



No comments:

Post a Comment