Wednesday, November 7, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


REZIDENTIAT 2012. Locuri SUPLIMENTATE pentru domeniul medicina

Posted: 07 Nov 2012 01:45 AM PST

REZIDENTIAT 2012. Ministerul Sanatatii anunta suplimentarea, cu 48, a numarului de locuri la concursul de Rezidentiat care va fi organizat în data de 25 noiembrie. Masura vizeaza numai domeniul medicina.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii care au obtinut medalii la olimpiadele internationale vor primi premii mai mari

Posted: 07 Nov 2012 01:45 AM PST


Elevii care au obținut în acest an medalii la olimpiadele și concursurile școlare internaționale vor primi premii mai mari. Noile cuantumuri au fost recent aprobate de Ministerul Educației.

Astfel, cuantumul pentru premiul special și medalia de aur este de 12,180 de lei, pentru premiul I de 9,430 de lei, pentru premiul II 8,080 de lei, pentru premiul III 5,770 de lei, iar pentru mențiune este de 3,940 lei.

Pentru profesorii care au pregătit elevii olimpici se acordă un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevăzut pentru unul dintre elevii premianți. De asemenea, și școala de la care provin elevii premianți primește un premiu, în cuantumul prevăzut pentru fiecare olimpic.

În acest an, premierea elevilor olimpici va avea loc pe 14 noiembrie.


Fructe proaspete in scoli. Fiecare elev va primi cate un mar pe zi

Posted: 07 Nov 2012 12:24 AM PST

Programul de încurajare a consumului de fructe proaspete în scoli va continua si în acest an. Elevii vor primi câte un mar pe zi.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Google Romania lanseaza un curs de marketing online

Posted: 06 Nov 2012 01:46 PM PST


Tinerii români pasionați de marketing și publicitate online vor putea urma cursurile programului “Online Marketing Academy” lansat de Google România. Programul este realizat  în colaborare cu universități românești de top din domeniul economic, tehnic și de comunicare.

Programul-pilot  constă în cinci cursuri a câte trei ore, care vor avea loc în perioada noiembrie – decembrie în universitățile selecționate.

Accesul studenților la cursuri este gratuit și se face pe baza legitimației de student și a înscrierii pe site-ul programului.  În funcție de scorul la examen, prezența la cursuri și punctajul pentru exercițiul practic, cei mai harnici  vor fi premiați cu câte o tabletă cu sistem de operare Android.

După faza pilot, Google România vrea să implementeze acest program iar studenții care au trecut examenul să aibă acces din ianuarie la cursurile avansate, în urma absolvirii cărora vor primi certificarea Google AdWords, cea mai cunoscută emblemă din domeniul publicității online.

Foto: guradian.co.uk

 


No comments:

Post a Comment