Friday, March 8, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Şcolile speciale din Harghita ar putea fi inchise

Posted: 08 Mar 2013 06:25 AM PST

Şcolile speciale din Harghita ar putea fi închise, iar mai multe persoane disponibilizate, întrucât exista un deficit de 10 milioane de euro în bugetul judetului pentru anul 2013, a afirmat, vineri, presedintele CJ, Borboly Csaba.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Membru CNA: Educatia media trebuie introdusa in scoli

Posted: 08 Mar 2013 02:03 AM PST

Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA, a declarat vineri, la dezbaterea "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", ca între materiile scolare ar fi necesara si educatia media, cu o periodicitate cel putin lunara, având în vedere
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Proiect: Ştampila ministerului Educatiei NU va mai aparea pe diplomele universitare

Posted: 08 Mar 2013 01:49 AM PST

Dupa ce Camera Deputatilor a votat recent un proiect legislativ care anuleaza reforma facuta în ultimii ani în sistemul de învatamânt, Senatul, camera decizionala, anunta cireasa de pe tort: vor sa dea dreptul universitatilor de a emite
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Numarul orelor de sport din invatamantul preuniversitar vor fi dublate

Posted: 08 Mar 2013 12:15 AM PST


ore-de-sport-dublate

Numărul de ore de sport vor fi dublate pentru elevii din învățământul preuniversitar. Anunțul a fost făcut ministrul Educației, Remus Pricopie.

Șeful de la Educație a vorbit și despre insuficiența infrastructurii dedicată orelor de sport în instituțiile de învățământ din România, însă a explicat, în același timp, că există facilități care nu sunt folosite.

“Când Guvernul a decis să reinvestească în sport, evident că este un semnal și către autoritățile locale și minister ca investițiile să continue în acest domeniu. Este bine să discutăm și cu Ministerul Tineretului și Sportului, să vedem cum folosim împreună infrastructura pe care o avem”, a continuat ministrul, citat de Mediafax.

Pricopie a explicat că orele de sport alocate în plus claselor pregătitoare și I-IV au fost luate din cele aflate la dispoziția școlii, nefiind afectate celelalte discipline.

The post Numărul orelor de sport din învățământul preuniversitar vor fi dublate appeared first on Edu-News.ro.

Un membru al CNA considera ca educatia media ar trebui introdusa intre materiile scolare.

Posted: 07 Mar 2013 10:49 PM PST

Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA, a declarat vineri, la dezbaterea "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", ca intre materiile scolare ar fi necesara si educatia media, cu o periodicitate cel putin lunara, informeaza Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului (CNA) organizeaza, vineri, la Palatul Parlamentului, dezbaterea "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", la care a participat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie. La eveniment sunt prezenti si ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

6 calitati ale parintelui perfect

Posted: 07 Mar 2013 09:20 PM PST

Nu e parinte care sa nu-si doreasca sa fie parintele perfect pentru copilul sau. Nu este tocmai usor, dar merita tot efortul. De modul in care stim sa ne comportam cu copiii nostri depinde dezvoltarea lor armonioasa, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment