Monday, April 1, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Educatiei: EXPOZITIA DE CADAVRE de la Antipa, numai cu ACORDUL PARINTILOR

Posted: 01 Apr 2013 06:48 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) solicita printr-o adresa unitatilor de învatamânt sa ceara acordul în scris al parintilor pentru vizitarea de catre elevi a expozitiei "The Human Body" de la Muzeul National de Istorie Naturala
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Peste 1000 de elevi din Bucuresti invata cum sa se poarte cu un caine

Posted: 01 Apr 2013 02:10 AM PDT


elevii-invata-cum-sa-se-poarte-cu-cainii

În perioada 1-5 aprilie 2013, peste 1500 de copii din 5 școli bucureștene vor fi implicați în proiectul “Un câine educat, un prieten minunat”.

Copiii vor participa la sesiuni demonstrative de dresaj canin și o parte dintre aceștia la prezentări detaliate privind abordarea corectă a unui câine. Elevii își vor însuși comportamentul corect față de câini, astfel încât să știe atât cum să se apropie în condiții de siguranță de animal, cât și noțiuni de bază legate de comportamentul alimentar al acestuia.  

Programul este derulat de către o companie producătoare de hrană pentru câini și pisici, în parteneriat cu Clubul de dresaj canin RINGSTAR, condus de Robert Caraman, unul dintre cei mai experimentați instructori  de dresaj din România.

 Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și face parte din activitățile care se desfășoară în cadrul programului “Să știi mai multe! Să fii mai bun!”.

În 2013, școlile incluse în proiect  sunt: Școala gimnazială nr. 59, Școala gimnazială “Pia Brătianu”, elevii din ciclul primar respectiv debutanți în ciclul gimnazial ai “Școlii Centrale” și Colegiului Național “Gh. Lazăr” și elevii “Școlii Internaționale Americane”.

The post Peste 1000 de elevi din București învață cum să se poarte cu un câine appeared first on Edu-News.ro.

De-a arhitectura.

Posted: 01 Apr 2013 01:47 AM PDT

Saptamana viitoare, asociatia De-a Arhitectura (fondata de tineri arhitecti romani premiati, care lucreaza voluntar) va organiza cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare si al YTONG. o conferinta de arhitectura special pentru copii. Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de predare a arhitecturii in scoli, pe intelesul copiilor. De-a Arhitectura este deja prezenta in 7 scoli de stat si private din Bucuresti, cu ore de curs optionale. Ministerul Educatiei ia in calcul ca in doi ani, ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CALENDAR CLASA PREGATITOARE: Marti incep inscrierile in invatamantul primar

Posted: 01 Apr 2013 01:19 AM PDT

Prima etapa de înscriere în clasa pregatitoare si clasa I se va desfasura în perioada 2 - 22 aprilie, direct la unitatea de învatamânt sau pe formularul online daca unitatea de învatamânt autorizata/acreditata
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment