Monday, June 24, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Cele mai tari PERLE de la BAC.

Posted: 24 Jun 2013 07:58 AM PDT

Absolventii de liceu sunt in febra examenului de bacalaureat 2013. Dupa ce au trecut de proba orala la limba romana, de evaluarea competente digitale, saptamana aceasta sustine proba orala la limba straina, potrivit adevarul.ro. Chiar daca mai sunt doua saptamani pana la afisarea rezultatelor de la bacalaureat 2013, profesorii au avut ocazia sa se amuze in timpul testelor de la limba romana. In aceasta poezie, luna semnifica noaptea, si asta inseamna ca a venit timpul actiunilor care nu pot ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2013. Incepe evaluarea competentelor lingvistice DESCARCA SUBIECTELE

Posted: 24 Jun 2013 06:37 AM PDT

Candidatii la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor sustine de marti, 25 iunie, si pâna vineri, 28 iunie, proba de evaluare a competentelor lingvistice într-o limba de circulatie internationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2013. Cum arata SUBIECTELE la proba orala de LIMBA STRAINA.

Posted: 24 Jun 2013 05:03 AM PDT

BACALAUREAT 2013. Peste 187.000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru a sustine prima sesiune a examenului de Bacalaureat, informeaza rtv.net. Dupa ce au trecut de probele orale de limba romana, limba materna si competente digitale, elevii vor fi evaluati, intre 25 si 28 iunie, la proba de competente lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.Aceasta proba are statut de proba obligatorie in cadrul examenului de bacalaureat, pentru elevii de la toate filierele si profilurile. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2013. Modele de subiecte la LIMBA ŞI LITERATURA ROMANA - proba scrisa

Posted: 24 Jun 2013 01:03 AM PDT

BACALAUREAT 2013 Elevii care au absolvit clasa a XII-a vor sustine în 1 iulie proba scrisa la Limba si Literatura Româna. La proba scrisa de limba româna  vor primi trei subiecte notate cu 30 de puncte fiecare.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2013. Marti incepe prima proba. Ce trebuie sa faca parintii? DESCARCA SUBIECTELE

Posted: 23 Jun 2013 11:31 PM PDT

EVALUARE NATIONALA 2013. Marti, elevii care au absolvit clasa a VIII-a încep examenul de EVALUARE NATIONALA cu prima proba scrisa la Limba si Literatura Româna. Parintii sunt sfatuiti sa mearga de astazi la scoala.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a marit numarul de locuri la buget

Posted: 23 Jun 2013 07:24 PM PDT


facultatea_de_medicina_bucuresti

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licență pentru 2013 – 2014.

Anul acesta sunt alocate de la buget mai multe locuri. Mai exact, 900,  față de 800 câte au fost anul trecut.

În ceea ce privește numărul de locuri disponibile la buget, pentru Facultatea de Medicină candidații vor concura pentru cele 450 de locuri, în timp ce la Facultatea de Medicină Dentară sunt scoase la concurs 140 de locuri la buget. Pentru Facultatea de Farmacie s-au alocat 140 de locuri finanțate de la buget, iar la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală sunt 170 de locuri disponibile la buget.

Pentru înscriere, candidații trebuie să-și întocmească un dosar care să conțină o cerere de înscriere completată de secretari pe calculator și semnată de candidat după examinarea conformității datelor, diploma de BAC, copie după cartea de identitate, copie legalizată a certificatului de naștere, copie legalizată după certificatul de căsătorie, dacă este cazul, adeverința medicală în original sau copie legalizată, care să ateste că persoana este aptă pentru învățământ, 4 fotografii color tip buletin și chitanță doveditoare a plății taxei de înscriere în valoare de 200 de lei.

Candidații care doresc să urmeze cursurile uneia dintre cele patru facultăți ale universității se pot înscrie pentru a participa la examenul de admitere, în perioada 15 – 19 iulie, între orele 9.00 – 15.00. Taxa de înscriere este de 200 de lei pentru toate facultățile și specializările.

The post Universitatea de Medicină și Farmacie din București a mărit numărul de locuri la buget appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment