Saturday, July 27, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii romanii au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica

Posted: 27 Jul 2013 08:23 AM PDT


olimpiada-internationala-de-matematica

Elevii români au cucerit trei medalii de argint și trei de bronz la cea de-a 54-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 18 – 27 iulie în localitatea columbiană Santa Maria.

Multiplu medaliat la concursurile regionale și internaționale de matematică, Omer Cerrahoglu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Gheorghe Șincai" din Baia Mare, și-a trecut în palmares o medalie de argint. Este a cincea distincție obținută de olimpicul băimărean în această prestigioasă competiție. El a fost medaliat la fiecare participare din 2009 până în prezent și are în palmares două medalii de aur și trei de argint.

Ceilalți doi laureați cu argint sunt Ștefan Spătar și Marius-Ioan Bocanu, elevi în clasa a X-a la Liceul Internațional de Informatică din București.

Medaliile de bronz au fost obținute de Ștefan-Cosmin Gramatovici, din clasa a XI-a la Colegiul Național „Tudor Vianu" din București, Hai Tran Bah și Andrei-Viorel Bud, elevi în clasa a XI-a la Liceul Internațional de Informatică din Capitală.

The post Elevii românii au cucerit trei medalii de argint și trei de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică appeared first on Edu-News.ro.

Romania a obtinut sase medalii la Olimpiada Internationala de Matematica

Posted: 27 Jul 2013 06:09 AM PDT

Elevii români au cucerit sase medalii (trei medalii de argint si trei de bronz) la a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata în perioada 18-27 iulie, în localitatea columbiana Santa Maria.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Au fost afisate rezultatele finale ale examenului de definitivat

Posted: 27 Jul 2013 05:59 AM PDT


examen-definitivat

Rata de promovare la examenul național de definitivat în învățământul preuniversitar este de 51 la sută după soluționarea contestațiilor.

3.409 dintre cei 6.651 de candidați au reușit să obțină note de trecere, de minim 8, la proba scrisă, anunță Ministerul Educației.

Comparativ cu rezultatele anunțate înaintea soluționării contestațiilor se constată o creștere a promovabilității de 3,43 la sută.

Cel mai ridicat procent de promovare s-a înregistrat în județul Gorj, puțin peste 82 la suta. Iar cel mai scăzut, în județul Călărași – aproximativ 33 la sută.

Cadrele didactice care au promovat examenul național de definitivare au dobândit dreptul de practică în învățământul preuniversitar.

The post Au fost afișate rezultatele finale ale examenului de definitivat appeared first on Edu-News.ro.

DOSARUL MITA LA BAC: 3.000 de euro spaga pentru un profesor al Politehnicii Bucuresti

Posted: 27 Jul 2013 05:31 AM PDT

Atât spun procurorii DNA ca ar fi primit un profesor de la Universitatea Politehnica Bucuresti, desemnat sa supravegheze examenul de maturitate la Liceul „Ion Banescu“ din Mangalia.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

REZULTATE FINALE DEFINITIVAT 2013 EDU.RO. 49% dintre dascali au picat

Posted: 27 Jul 2013 01:31 AM PDT

REZULTATE FINALE DEFINITIVAT 2013. 51,26% dintre candidati au promovat examenul national de definitivare în învatamântul preuniversitar, sesiunea 2013 (rezultate finale).
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

51,26% dintre candidati au promovat examenul national de definitivare in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2013 (rezultate finale)

Posted: 27 Jul 2013 12:27 AM PDT

Procentul final de promovare la examenul naţional de definitivare în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, la nivel de ţară, după soluţionarea contestaţiilor, este de 51,26%, respectiv 3.409 candidaţi, dintre cei 6.651 care au finalizat proba scrisă.

ADMITERE MEDICINA 2013. Se incing spiritele: "Frauda mai mare decat la BAC. Sa zaca in puscarie!"

Posted: 26 Jul 2013 11:27 PM PDT

Scandal la admiterea la Facultatea de Medicina din Bucuresti. 150 de candidati respinsi la examen contesta subiectele, pe motiv ca unele au fost gresite, iar altele nici macar nu erau în programa.
Citește mai departe...     

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Rusinos. Doar 51% dintre profesori au luat definitivatul.

Posted: 26 Jul 2013 10:38 PM PDT

DEFINITIVAT 2013. Procentul final de promovare la examenul national de definitivare in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2013, la nivel de tara, dupa solutionarea contestatiilor, este de 51,26%, respectiv 3.409 candidati, dintre cei 6.651 care au finalizat proba scrisa, se arata intr-un comunicat remis, sambata, de catre Ministerul Educatiei Nationale. Comparativ cu rezultatele partiale, din data de 23 iulie, se constata o crestere de 3,43%. Cel mai ridicat procent de promovare s-a ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment