Tuesday, November 12, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Pricopie, despre greva japoneza a elevilor: Respect dreptul lor de a se exprima liber

Posted: 12 Nov 2013 08:11 AM PST

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat marti ca nu are nicio problema privind greva japoneza anuntata pentru miercuri de Consiliul National al Elevilor, el precizând ca respecta "dreptul acestora de a se exprima liber" .
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mesaj de condoleante al Ministerului Educatiei Nationale

Posted: 12 Nov 2013 03:14 AM PST

Ministerul Educației Naționale, împreună cu întreaga comunitate din învățământul românesc, își exprimă adâncul regret pentru pierderea unui extraordinar profesor, cercetător și fost Ministru al Educației și Învățământului, domnul Prof. dr. ing. doc. Ion Teoreanu. Contribuțiile deosebite pe care domnia sa le-a adus dezvoltării învățământului din România, împreună cu valorile morale pe care le-a slujit pe tot parcursul vieții, vor rămâne mereu în memoria comunității noastre.

Elevii intra in GREVA JAPONEZA pe 13 noiembrie. Protest fata de subfinantarea Educatiei UPDATE

Posted: 12 Nov 2013 02:23 AM PST

Consiliul National al Elevilor anunta desfasurarea unei greve japoneze în rândul elevilor, în data de 13 noiembrie 2013.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii romani prezinta lista ”Vanzatorilor de gogosi din Educatie”.

Posted: 11 Nov 2013 11:19 PM PST

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a lansat, marti, lista 'Vanzatorilor de gogosi din Educatie', o lista cu oamenii politici care si-au asumat alocarea a 6% din PIB pentru educatie sau care au avut responsabilitatea directa de a implementa aceasta asumare si care nu s-au tinut de cuvant. Aceasta lista face parte din Campania '6% pentru educatie', initiata de ANOSR la inceputul acestei toamne. Legea Educatiei Nationale adoptata in ianuarie 2011 prevede la ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment