Monday, February 10, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Muncii critica desfiintarea scolilor de arte si meserii.

Posted: 10 Feb 2014 04:02 AM PST

Ministerul Muncii critica desfiintarea scolilor de arte si meserii deoarece aceasta masura a condus la scaderea numarului de elevi care continua studiile dupa clasa a VIII-a. "Desfiintarea Scolilor de Arte si Meserii a condus la necontinuarea studiilor a cel putin 10% dintre elevii care au terminat clasa a VIII-a, in principal din cauza faptului ca familiile nu pot sa acopere costurile a patru ani de scolarizare. Acest fenomen a fost vizibil in special in cazul elevilor din mediul rural, in ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Alexandru Dedu este noul presedinte al Federatiei Romane de Handbal.

Posted: 10 Feb 2014 02:49 AM PST

Fostul international Alexandru Dedu a fost ales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Handbal, invingandu-i la alegerile de luni pe directorul tehnic Remus Draganescu si pe Cristian Gatu, care se afla in fruntea forului din 1996, conform Mediafax. Dedu a fost ales din primul tur, el obtinand 104 voturi, in timp ce Draganescu a primit 56 de voturi. Cristian Gatu, care a primit cele mai putine voturi - 32, era cel mai longeviv presedinte de federatie "extra-fotbal", fiind depasit in ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. VEŞTI PROASTE pentru elevii de clasa a VIII-a: INCEP SIMULARILE

Posted: 10 Feb 2014 02:37 AM PST

EVALUARE NATIONALA 2014  Semestrul al doilea, care a început astazi, se va încheia pe 20 iunie. În perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea EVALUARE NATIONALA 2014 pentru elevii din clasa a VIII-a.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un nou scandal in Educatie legat de ELIBERAREA DIPLOMELOR ŞCOLARE ŞI UNIVERSITARE

Posted: 10 Feb 2014 02:12 AM PST

Un nou scandal în Educatie! Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, procurorii DNA cerceteaza modul în care Minisetrul Educatiei a încredintat unei firme private, fara licitatie, monopolul eliberarii diplomelor scolare si universitare.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Semestrul al doilea: Cand au loc simularile la evaluarea nationala si bacalaureat.

Posted: 09 Feb 2014 07:15 PM PST

Luni, incepe semestrul al doilea, care se incheie in 20 iunie, conform Mediafax. La o saptamana dupa vacanta, elevii din clasa a VIII-a vor participa la simularea evaluarii nationale, in martie va fi simularea bacalaureatului, iar in luna mai, in premiera, vor fi evaluari la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a. In perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea evaluarii nationale, pentru elevii din clasa a VIII-a. Simularea examenului de bacalaureat, la care vor participa, in premiera, si elevii ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii se intorc la scoala. Semestrul al doilea aduce o premiera pentru cei din clasele mici

Posted: 09 Feb 2014 12:01 PM PST


scoala-semestrul-doi

Semestrul al doilea începe luni și se încheie pe 20 iunie.

În semestrul al doilea sunt programate evaluarea națională de la sfârșitul clasei a VIII-a și examenul de bacalaureat, dar și simulările acestora.

Mai exact, în perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea evaluării naționale, pentru elevii din clasa a VIII-a.

Între 3 și 7 martie, se va desfășura simularea examenului de bacalaureat, la care vor participa, în premieră, și elevii din clasa a XI-a.

În perioada 6-29 mai vor fi organizate, în premieră, evaluări naționale pentru toți elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a. Notele obținute de elevi la aceste evaluări nu vor fi trecute în catalog.

Tot în luna mai, în perioada 17-30, elevii din clasele a XII-a și, respectiv, a XIII-a care fac parte din loturile naționale de pregătire pentru competițiile internaționale sau care participă la olimpiade internaționale în 2014, vor susține bacalaureatul într-o sesiune specială.

The post Elevii se întorc la școală. Semestrul al doilea aduce o premieră pentru cei din clasele mici appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment