Monday, March 10, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Radu Beligan va primi Premiul Gopo pentru Intreaga Cariera

Posted: 10 Mar 2014 08:11 AM PDT

   Radu Beligan va primi pe 24 martie Premiul Gopo pentru Intreaga Cariera.   Trofeul a fost acordat la  editiile precedente unor actori emblematici pentru filmul romanesc precum Mitica Popescu, Iurie Darie, Ion Besoiu, Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru si Jean Constantin.   Radu Beligan este unul dintre cei mai prolifici actori […]The post Radu Beligan va primi Premiul Gopo pentru Intreaga Cariera appeared first on Edu-News.ro.

Ponta, nemultumit de educatie: Europa se poate confrunta cu criza unei generatii posibil pierdute

Posted: 10 Mar 2014 07:36 AM PDT

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu este multumit de modul în care functioneaza sistemul de învatamânt din România, dar ca acesta este îmbunatatit în fiecare zi, adaugând ca exista riscul ca tinerii care au
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Echipa Romaniei a castigat locul I pe natiuni la Olimpiada Internationala de Matematica pentru studenti

Posted: 10 Mar 2014 04:28 AM PDT

   Echipa Romaniei a castigat locul I pe natiuni la Olimpiada Internationala de Matematica pentru studenti.    La competitie au participat 99 de studenti din Bulgaria, Grecia, Iran, Romania, Rusia, Turcia, Turkmenistan si Ucraina.   Romania a castigat si “locul I absolut”, cu solutia la problemele de concurs data de […]The post Echipa Romaniei a castigat locul I pe natiuni la Olimpiada Internationala de Matematica pentru studenti appeared first on Edu-News.ro.

Sefii de la Educatie muncesc de zor la Codul Etic

Posted: 10 Mar 2014 04:07 AM PDT

   Sefii de la Educatie muncesc de zor la Codul Etic. Proiectul se afla in curs de finalizare la Minister.     Potrivit documentului, profesorii nu pot primi bani sau cadouri si nu pot face meditatii cu proprii elevi.   Totodata, acestia nu au voie sa colecteze fonduri de la elevi sau parintii […]The post Sefii de la Educatie muncesc de zor la Codul Etic appeared first on Edu-News.ro.

Elevi din intreaga tara si oficiali ai Ministerului Educatiei au fost prezenti la Conferinta Nationala de la Botosani

Posted: 10 Mar 2014 02:57 AM PDT

   Elevi din intreaga tara si oficiali ai Ministerului Educatiei au fost prezenti in weekend la Conferinta Nationala „Drumul DREPT (Dezvoltare, Reprezentativitate, Egalitate, Proiecte, Teamwork) in Consiliul National al Elevilor".    Intalnirea a avut loc la Botosani si a avut drep scop structurarea planului de actiune si a strategiei de dezvoltare […]The post Elevi din intreaga tara si oficiali ai Ministerului Educatiei au fost prezenti la Conferinta Nationala de la Botosani appeared first on Edu-News.ro.

GATA CU ABUZURILE! Dupa scandalul invatatoarei DANA BLANDU, un NOU COD ETIC pentru profesori

Posted: 10 Mar 2014 02:52 AM PDT

Profesorii sunt obligati sa supravegheze permanent elevii, atât pe parcursul activitatilor desfasurate în scoala, cât si la cele organizate de unitatea de învatamânt în afara acesteia, sa nu bata copiii si sa nu-i
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda lectii de educatie sexuala in scoli, de la varsta de 12 ani

Posted: 10 Mar 2014 12:06 AM PDT

   Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda introducerea orelor de educatie sexuala in scoli inca de la varsta de 12 ani.     Unul dintre obiective este familiarizarea adolescentilor cu utilizarea mijloacelor de contraceptie.    In lume, aproape 222 de milioane de femei si adolescente care nu vor sa ramana insarcinate nu folosesc metode […]The post Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda lectii de educatie sexuala in scoli, de la varsta de 12 ani appeared first on Edu-News.ro.

EVALUARE NATIONALA: DEZASTRU LA SIMULARE: "Aceste NOTE SA FIE TRECUTE IN CATALOG!"

Posted: 09 Mar 2014 11:48 PM PDT

Dezastru la simularea examenului de evaluare nationala! Mai mult de jumatate dintre elevii care vor termina în iunie scoala generala nu au luat nici macar nota 5 la testele de limba româna sau matematica.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Comisarul european pentru Educatie vine in Romania sa lanseze Erasmus+

Posted: 09 Mar 2014 11:30 PM PDT

   Comisarul european pentru Educatie vine in Romania sa lanseze Erasmus+.    Androulla Vassiliou va efectua, in perioada 10-11 martie, o vizita la Bucuresti avand ca tema perspectivele de educatie si de angajare ale tinerilor din Romania.    Prin programul “Erasmus+” Romania urmeaza sa beneficieze anul acesta de aproape 50 […]The post Comisarul european pentru Educatie vine in Romania sa lanseze Erasmus+ appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment