Wednesday, March 12, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Liderii studentilor din Romania se reunesc la Oradea!

Posted: 12 Mar 2014 09:23 AM PDT

    Liderii studentilor din Romania se reunesc la Oradea!      Evenimentul va avea loc pe 14 Martie, de la ora 10:00, in Aula Magna a Universitatii din Oradea.      La deschidere sunt asteptati sa participe si reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, ai autoritatilor locale si ai Universitatii din […] The post Liderii studentilor din Romania se reunesc la Oradea! appeared first on Edu-News.ro.

Clasa pregatitoare: Aproape 160.000 de cereri de inscrieri, inregistrate pana vineri.

Posted: 12 Mar 2014 06:59 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat pana miercuri la pranz aproape 160.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare: 126.970 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2014 si 32.482 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti incepand cu data de 1 septembrie 2014. Parintii sau tutorii legali isi pot inscrie copiii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015, incepand de luni, 24 februarie, pana in data de 14 martie. In ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CULMEA PLAGIATULUI in Romania. Elevii cer reluarea OLIMPIADEI DE LOGICA

Posted: 12 Mar 2014 12:31 AM PDT

Culmea plagiatului în România. Profesorii care au realizat subiectele de la olimpiada de logica din Braila le-ar fi copiat pe cele date în 2010 la Bucuresti.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea de Vest din Timisoara ofera meditatii gratuite elevilor pentru BAC

Posted: 12 Mar 2014 12:31 AM PDT

     Universitatea de Vest din Timisoara ofera meditatii gratuite elevilor pentru BAC.    Liceenii vor avea ocazia sa analizeze, impreuna cu personalul didactic specializat, subiectele cerute in programa pentru bacalaureat la disciplinele: Limba si literatura romana, Matematica, Informatica, Fizica, Chimie si Logica.      Pregatirea elevilor va incepe in luna […] The post Universitatea de Vest din Timisoara ofera meditatii gratuite elevilor pentru BAC appeared first on Edu-News.ro.

A fost lansat Programul european Erasmus+

Posted: 11 Mar 2014 11:55 PM PDT

     Incepe Programul Erasmus+ !     La nivel european, au fost alocate peste 14 miliarde de euro in acest scop.     Anul acesta, Romania va primi 50 de milioane de euro, pentru 120.000 de tineri.     De program vor beneficia doua milioane de studenti care vor avea posibilitatea sa studieze […] The post A fost lansat Programul european Erasmus+ appeared first on Edu-News.ro.

Ministrul Educatiei nu doreste diminuarea programei scolare

Posted: 11 Mar 2014 11:32 PM PDT

   Ministrul Educatiei, Remus Pricopie a declarat ca rezultatele slabe obtinute de elevi la simulare nu trebuie sa duca la saracirea programei.     Pricopie ii sfatuieste insa pe elevi sa se pregateasca mai bine.    Ministrul s-a aratat nemultumit de rezultatele simularilor la clasa a VIII-a si a afirmat ca […] The post Ministrul Educatiei nu doreste diminuarea programei scolare appeared first on Edu-News.ro.

120.000 de romani vor putea studia sau lucra in strainatate, prin Erasmus+.

Posted: 11 Mar 2014 08:31 PM PDT

120.000 de romani care doresc sa studieze sau sa urmeze cursuri de formare ori voluntariat in strainatate se pot inscrie in programul Erasmus+, conform Mediafax. Romania va primi, in acest an, 52 milioane euro de la UE. Erasmus+ a fost lansat in prezenta comisarului european pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret, Androulla Vassiliou, care a precizat ca acest program a schimbat deja viata a trei milioane de oameni si, desi bugetul european a fost redus pentru prima oara, Erasmus+ a ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ancheta la Vaslui, in gradinita unde un copil de cinci ani s-a ars la soba.

Posted: 11 Mar 2014 11:43 AM PDT

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a declansat, marti, o ancheta la gradinita din localitatea Rusi, unde cu o zi in urma un copil de cinci ani a suferit arsuri grave la un picior dupa ce, lasat nesupravegheat de catre educatoare, s-a ars la usa sobei din sala de clasa. Cazul baietelului de cinci ani care, la inceputul acestei saptamani, a fost transportat cu ambulanta la spital cu arsuri grave de gradele 2 si 3 la un picior, va fi anchetat de catre reprezentanti ai Inspectoratului Scolar ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment