Tuesday, April 15, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


CAINI special DRESATI, folositi in scolile din Elvetia, pentru a aduce LINIŞTE in clasa

Posted: 15 Apr 2014 08:05 AM PDT

În prezent 45 de cadre didactice din Elvetia folosesc câini în timpul orelor de clasa, iar oamenii de stiinta confirma efectul pozitiv al patrupedelor asupra elevilor, scrie 20minutes.ch, citat de Agerpres. 
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014. A fost lansata prima platforma de pregatire live

Posted: 15 Apr 2014 05:12 AM PDT

BACALAUREAT 2014. BacLive - prima platforma de pregatire live, la distanta, pentru Bacalaureat, pentru elevii din România, a fost lansata, marti, de Centru Pregatire Bac si Live Studies, la Sala Elvira Popesco a Institutului Francez.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Zeci de liceeni din Bucuresti vor lucra la programarea unor mini-roboti

Posted: 14 Apr 2014 11:37 PM PDT

    Zeci de liceeni din Bucuresti vor lucra la programarea unor mini-roboti.   Totul se intampla in cadrul unui proiect educational destinat copiilor pasionati de robotica si programare. Acesta este sustinut de  Freescale Romania si Junior Achievement Romania.   Practic, la proiect vor participa opt echipe de liceeni selectate de la 10 […] The post Zeci de liceeni din Bucuresti vor lucra la programarea unor mini-roboti appeared first on Edu-News.ro.

Atentie, studenti! CFR anunta trenuri suplimentare de Paste si 1 Mai

Posted: 14 Apr 2014 11:35 PM PDT

    Studenti, fiti pe faza! De Paste si de 1 Mai vor circula sumplimentar 17 trenuri Regio si Inter-Regio.     Programul special intra in vigoare de joi si ramane valabil pana pe 5 mai.     Astfel, in perioada 29-30 aprilie si 3-4 mai vor circula suplimentar trenurile Inter-regio Timisoara […] The post Atentie, studenti! CFR anunta trenuri suplimentare de Paste si 1 Mai appeared first on Edu-News.ro.

Vezi daca ai sanse sa intri la Medicina! Participa la simularea examenului de admitere la UMF “Carol Davila”

Posted: 14 Apr 2014 11:27 PM PDT

    Elevii care vor sa  afle care sunt sansele sa fie admisi la facultatile UMF “Carol Davila” pot participa la simularea examenului de admitere.     Evenimentul are loc in zilele de 10, 11 si 17 mai.    Inscrierile la simulare se fac pana pe 30 aprilie, in functie de facultate.    Pentru simularea […] The post Vezi daca ai sanse sa intri la Medicina! Participa la simularea examenului de admitere la UMF “Carol Davila” appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment