Sunday, April 13, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Un examen valabil pentru sase ani

Posted: 13 Apr 2014 09:40 AM PDT

Guvernul a modificat un articol din ­Legea educației pe care Curtea Constituțională l-a declarat în contradicție cu Constituția României. Documentul va permite câtorva mii de profesori să se înscrie la repartizarea națională, chiar dacă în acel an nu au dat examenul de titularizare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cine ii ajuta pe elevii premiati de NASA?

Posted: 13 Apr 2014 08:04 AM PDT

Matei Popovici, elev al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța, a trimis un scrisoare publică emoționantă. Anul acesta a câștigat premiul I la concursul „NASA Space Settlement Competition" cu proiectul „Helios – Celestial Pioneer", împreună cu alți șapte colegi. Concursul constă în elaborarea unui proiect științific având ca subiect crearea unei stații spațiale inovatoare. Anual, la concurs participă în jur de 500 de echipe din toată lumea.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul delegat Mihnea Costoiu, invitat la dezbaterea privind introducerea uniformelor scolare in regim obligatoriu in scolile din Sectorul 6

Posted: 13 Apr 2014 06:39 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, participă luni, 14 aprilie 2014, începând cu ora 13.00, la dezbaterea organizată de Primăria Sectorului 6 pe tema iniţiativei introducerii uniformelor în şcolile din sector.

No comments:

Post a Comment