Wednesday, April 2, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


“Performanta nu cunoaste handicap” Cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale

Posted: 02 Apr 2014 02:37 AM PDT

Fundatia Licinium va invita luni, 7 aprilie, la Teatrul National Bucuresti, sa luati parte la conferinta motivationala „Performanta nu are limite”.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Sute de elevi din tara se intrec la Timisoara in cadrul a patru olimpiade nationale

Posted: 01 Apr 2014 11:47 PM PDT

    Sute de elevi din intreaga tara se intrec la Timisoara in cadrul a patru olimpiade nationale.     Este vorba despre faza nationala a olimpiadei la Limba si Literatura Romana, la Stiinte Socio-Umane, la Limba si Literatura Maghiara si pentru elevii nevazatori. Olimpiada la Limba si Literatura Maghiara […] The post Sute de elevi din tara se intrec la Timisoara in cadrul a patru olimpiade nationale appeared first on Edu-News.ro.

Elevii nu scapa de supravegherea video la Bacalaureat

Posted: 01 Apr 2014 11:22 PM PDT

   Elevii nu scapa de supravegherea video la Bacalaureat.    Camerele de luat vederi se vor mentine si anul acesta, ca masura de prevenire a fraudelor din timpul probelor.    Acestea au fost introduse in timpul mandatului de ministru al Educatiei al lui Daniel Funeriu.   Bacalaureatul incepe pe 10 iunie cu proba de […] The post Elevii nu scapa de supravegherea video la Bacalaureat appeared first on Edu-News.ro.

Activitatea tinerilor cercetatori ar putea fi sprijinita de firmele private

Posted: 01 Apr 2014 10:41 PM PDT

   Activitatea tinerilor cercetatori ar putea fi sprijinita de fírmele private. Cel putin asta isi doreste Mihnea Costoiu, Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica.    Mai exact, companiile vor fi incurajate, prin finantarea directa a activitatilor acestora, sa investeasca in cercetare.    Costoiu a declarat ca […] The post Activitatea tinerilor cercetatori ar putea fi sprijinita de firmele private appeared first on Edu-News.ro.

Elevii isi pot lua calculator cu bani de la stat

Posted: 01 Apr 2014 10:41 PM PDT

   Programul bani pentru calculator in randul elevilor continua si in 2014.    Vor primi 200 de euro de la stat elevii si studentii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 lei […] The post Elevii isi pot lua calculator cu bani de la stat appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment