Thursday, April 3, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Proiect COD ETIC: Profesorilor cu functii de conducere le este intezis sa faca abuz de autoritate

Posted: 03 Apr 2014 07:23 AM PDT

Cadrele didactice care îndeplinesc functii de conducere, de îndrumare si de control sau care sunt membri în structuri de conducere sunt obligate sa respecte normele de conduita manageriala, fiindu-le interzisa orice forma de abuz în exercitarea
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ISMB, anunt important despre reinscrierea copiilor la gradinite

Posted: 03 Apr 2014 03:48 AM PDT

Copiii care frecventeaza gradinita pot fi reînscrisi de parinti pentru anul scolar urmator pâna pe 17 aprilie, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania participa la Targul International de Carte de la Londra

Posted: 02 Apr 2014 11:18 PM PDT

   Pentru a saptea oara consecutiv, Romania participa la Targul International de Carte de la Londra (London Book Fair).    Evenimentul se va desfasura anul acesta intre 8 si 10 aprilie.    Participarea romaneasca la editia din 2014 a Targului de la Londra este un omagiu adus voievodului Constantin Brancoveanu.    Formele stilului […] The post Romania participa la Targul International de Carte de la Londra appeared first on Edu-News.ro.

Guvernul da aviz nefavorabil initiativei ca parintii sa aiba liber in prima zi de scoala

Posted: 02 Apr 2014 11:14 PM PDT

    Guvernul da aviz nefavorabil initiativei ca parintii sa aiba liber in prima zi de scoala.      Proiectul legislativ apartine senatorului Constantin Popa.     Parlamentarii spun ca oricum parintii sunt nevoiti sa se invoiasca de la serviciu in prima zi de scoala a copiilor, asa ca ar […] The post Guvernul da aviz nefavorabil initiativei ca parintii sa aiba liber in prima zi de scoala appeared first on Edu-News.ro.

Elevii si studentii vor avea parte de o minivacanta de 1 mai

Posted: 02 Apr 2014 02:11 PM PDT

    Elevii si studentii vor avea parte de o minivacanta de 1 mai.     Si asta pentru ca ziua de 2 mai a fost declarata libera in sedinta de ieri de la Guvern. Bugetarii nu vor lucra astfel 4 zile la rand – de joi pana duminica.   […] The post Elevii si studentii vor avea parte de o minivacanta de 1 mai appeared first on Edu-News.ro.

Ceremonie comuna de semnare a unor contracte in cadrul proiectelor finantate din fonduri structurale in domeniul Cercetare-Dezvoltare

Posted: 02 Apr 2014 12:18 PM PDT

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Fondurilor Europene organizează joi, 3 aprilie, ora 13:00, la Palatul Victoria (Sala Transilvania), ceremonia comună de semnare a contractelor cu beneficiarii unor proiecte finanţate din fonduri structurale derulate în domeniul Cercetare-Dezvoltare.

No comments:

Post a Comment