Wednesday, April 9, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ALUMNI ASE a creat 2.000 de oportunitati pentru studentii economisti!

Posted: 09 Apr 2014 07:38 AM PDT

Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE împreună cu Centrul de Carieră ASE şi Uniunea Studenţilor ASE au oferit studenţilor şi absolvenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti oportunitatea de a aplica pentru aproximativ 2.000 de poziţii în cadrul a 23 de companii, ce au participat la a doua ediţie a Târgului ASE Job & Internship Fair 2014.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

SCOALA ALTFEL: Geografia, intre stiinta, magie si placerea de a calatori

Posted: 09 Apr 2014 07:34 AM PDT

În premiera pentru un touroperator din România, Perfect Tour participa activ în cadrul programului educational “Şcoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, dedicat activitatilor extracurriculare si extrascolare,
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevi romani au obtinut premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design

Posted: 09 Apr 2014 05:19 AM PDT

O echipa de elevi români de la Colegiul National de Informatica 'Tudor Vianu' din Bucuresti a obtinut premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design cu proiectul ''Selene Expandable Space Orbital Settlement''.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea Babes-Bolyai pune bazele colaborarii cu cea mai mare universitate din SUA

Posted: 08 Apr 2014 10:47 PM PDT

    Universitatea Babes-Bolyai pune bazele colaborarii cu cea mai mare universitate din SUA.     E vorba de Arizona State University, cu care va dezvolta proiecte comune in domenii precum filologie, stiintele comunicarii, stiintele economice si stiinta mediului.    De asemenea, colaborarea isi propune dezvoltarea in comun a unui program academic de […] The post Universitatea Babes-Bolyai pune bazele colaborarii cu cea mai mare universitate din SUA appeared first on Edu-News.ro.

IT-istii din Romania s-au impus la concursul „European IT & Software Excellence Awards”

Posted: 08 Apr 2014 10:46 PM PDT

    IT-istii din Romania s-au impus la concursul „European IT & Software Excellence Awards".      Proiectul pentru Sistemul Informatic de Prescriptie Electronica (SIPE) a castigat, la Londra, marele premiu la categoria „Enterprise Solution of the Year".    Sistemul, dezvoltat de HP Romania si SIVECO, a primit aprecierea juriului […] The post IT-istii din Romania s-au impus la concursul „European IT & Software Excellence Awards" appeared first on Edu-News.ro.

Ionel Valentin Vlad este noul presedinte al Academiei Romane

Posted: 08 Apr 2014 10:45 PM PDT

    Ionel Valentin Vlad este noul presedinte al Academiei Romane.     Inginer si fizician, acesta il inlocuieste la sefia inaltului for cultural si stiintific pe academicianul Ionel Haiduc, care a detinut doua mandate.    Ionel Valentin Vlad este cercetator stiintific I la Institul National de Cercetare – Dezvoltare […] The post Ionel Valentin Vlad este noul presedinte al Academiei Romane appeared first on Edu-News.ro.

Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli

Posted: 08 Apr 2014 10:44 PM PDT

    Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli.     Nicolae Banicioiu spune ca va discuta cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, pentru a pune in aplicare acest proiect.     Anuntul a fost facut cu prilejul inaugurarii unei sali de sport pentru copii la Institutul […] The post Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli appeared first on Edu-News.ro.

Elevii din Galati descopera tainele astronomiei

Posted: 08 Apr 2014 12:15 PM PDT

În această săptămână, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă" Galaţi participă la proiectul „Școala altfel", program educaţional iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, care are ca scop implicarea tuturor copiilor preşcolari, a elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale acestora, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul naţional, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în contexte nonformale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment