Friday, April 11, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Statul va finanta participarea elevilor romani la competitia “NASA Space Settlement”

Posted: 11 Apr 2014 05:48 AM PDT

    Statul va finanta participarea elevilor romani la competitia "NASA Space Settlement".     Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la cererea premierului Victor Ponta.    O echipa de elevi romani de la Colegiul “Tudor Vianu” din Bucuresti a obtinut premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design din […] The post Statul va finanta participarea elevilor romani la competitia "NASA Space Settlement" appeared first on Edu-News.ro.

La solicitarea prim-ministrului Victor Ponta, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a inclus concursul „NASA Space Settlement” pe lista concursurilor internationale pentru care se asigura finantare

Posted: 11 Apr 2014 02:54 AM PDT

La solicitarea prim-ministrului Victor Ponta, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a aprobat includerea concursului „NASA Space Settlement" pe lista concursurilor internaţionale pentru care se asigură finanţare pentru participarea elevilor români.

VESTEA care-i va bucura pe toti elevii din Romania

Posted: 10 Apr 2014 11:33 PM PDT

Elevii si prescolarii intra de vineri, dupa terminarea programului din saptamâna "Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun", în vacanta de primavara, potrivit calendarului anului scolar 2013-2014 aprobat de Ministerul Educatiei Nationale
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea Politehnica din Bucuresti introduce videocursuri

Posted: 10 Apr 2014 10:34 PM PDT

    Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) introduce videocursuri la Matematica, Fizica si Chimie.     Anuntul a fost facut chiar de presedintele Senatului UPB, Ecaterina Andronescu, la deschiderea Polifest.    Aceasta a declarat ca Universitatea Politehnica este  preocupata sa dezvolte platforme de cursuri pentru formarea continua.    Institutia de invatamant superior organizeaza […] The post Universitatea Politehnica din Bucuresti introduce videocursuri appeared first on Edu-News.ro.

Şcoala altfel, la Realitatea TV

Posted: 10 Apr 2014 12:58 PM PDT

Blocata în conceptele secolului 19, scoala româneasca nu mai reuseste sa pregateasca elevii pentru provocarile acestei ere. Tinerii, dornici de cunoastere si gata sa asimileze orice informatie, fug de metodele învechite de predare, dar nu de carte.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment