Sunday, May 4, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ANALIZA Mai cade un mit: controlul asiduu exercitat de parinti dauneaza grav educatiei copiilor

Posted: 04 May 2014 10:17 AM PDT

Un studiu realizat de sociologii americani darama mitul temelor facute sub supravegherea parintilor: performanta nu este stimulata de acest tip de ajutor, nici de control, ci de modelul din familie, de standardele ridicate si de profesorii dedicati. Specialistii le recomanda parintilor sa traseze o granita clara in ceea ce priveste controlul exercitat asupra educatiei celor mici.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cum i-a pacalit Ecaterina Andronescu pe elevi

Posted: 04 May 2014 09:41 AM PDT

Ca ministru a promis un lucru, ca președinte al comisiei de învățământ din Senat nu a fost de acord. Consiliul Judeţean al Elevilor Cons­tanţa, organizaţie reprezentativă a elevilor din judeţul Constanţa, consideră ca fiind inacceptabilă atitudinea Ecaterinei Andronescu, preşedintele comisiei de învăţământ din Senatul României şi fost ministru al educaţiei în privința unor proiecte de lege privind modificarea legii Educației.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Luni elevii revin la scoala. Incep emotiile pentru evaluarile nationale

Posted: 04 May 2014 08:07 AM PDT

    De luni, elevii revin la cursuri, dupa minivacanta de 1 Mai.  Aceasta a fost a treia din ultima perioada, dupa cea de primavara si cea de Paste.     Elevii vor fi insa nevoiti sa recupereze ziua de 2 mai. Asta in functie de cum decid directorii unitatilor […] The post Luni elevii revin la scoala. Incep emotiile pentru evaluarile nationale .

Lectorii de romana care vor preda la universitati din strainatate vor primi salarii intre 1.200 si 2.400 de euro

Posted: 04 May 2014 07:03 AM PDT

    Lectorii de romana care vor preda la universitati din strainatate vor avea salariul intre 1.200 si 2.400 de euro.       Asa prevede un proiect de hotarare de Guvern     De asemenea, profesorii de limba romana vor fi incadrati pe durata misiunii in strainatate la Institutul […] The post Lectorii de romana care vor preda la universitati din strainatate vor primi salarii intre 1.200 si 2.400 de euro .

No comments:

Post a Comment