Monday, June 23, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


EXAMEN CAPACITATE 2014. Rezolvarea subiectelor la Matematica de la Evaluarea Nationala

Posted: 23 Jun 2014 09:58 AM PDT

Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Capacitate 2014 va avea loc la Adevarul Live, miercuri, de la ora 11.00, dupa incheierea examenului. Luni am rezolvat in direct subiectele la Romana. Pana atunci, elevii pot urmari din nou lectia video la matematica din cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza".

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studenti ai Universitatii din Bucuresti protesteaza in aceasta seara, in fata caminelor din Grozavesti

Posted: 23 Jun 2014 09:35 AM PDT

Studentii Universitatii din Bucuresti cazati in caminele C si D din Grozavesti se aduna in aceasta seara, in jurul orei 19:00, cu corturile in campus, in semn de protest fata de decizia universitatii de a-i muta din caminele in care sunt cazati pentru a le renova. Totusi, decizia a fost luata de comun acord cu reprezentantii Asociatiei Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Parintii si elevii fug de scolile profesionale

Posted: 23 Jun 2014 09:12 AM PDT

Aproximativ 6.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, din judeţul Constanţa, au susţinut, ieri, prima probă scrisă din cadrul Evaluării naţionale, cea la limba şi literatura română. Elevii au avut la dispoziţie două ore pentru a rezolva cele două subiecte, la rândul lor cu diferite cerinţe lexico-gramaticale şi de compoziţie literară. Reamintim faptul că rezultatele simulărilor din acest an, la aceeaşi disciplină, nu au fost satisfăcătoare. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUAREA NATIONALA 2014: CAPCANE in SUBIECTELE la LIMBA ROMANA - EDU.RO

Posted: 23 Jun 2014 05:50 AM PDT

EVALUARE NATIONALA 2014 SUBIECTE ROMÂNA. Subiectele de la EVALUAREA NATIONALA 2014 au fost prea grele pentru multi dintre absolventii de gimnaziu! Elevii spun ca poezia, empatia si scriitorii contemporani i-au pus în dificultate astazi, la proba de Limba si

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Patru medalii de aur, argint si bronz pentru elevii romani la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Posted: 23 Jun 2014 03:16 AM PDT

   Elevii romani au obtinut doua medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale.      Medaliile de aur au fost cucerite de: Andrei Heidelbacher, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „C. D. Loga" din Timisoara, laureat cu […] The post Patru medalii de aur, argint si bronz pentru elevii romani la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale .

BACALAUREAT 2014 Despre adevaratul rol al scolii, la Adevarul Live

Posted: 23 Jun 2014 03:14 AM PDT

Saptamana aceasta se incheie seria meditatiilor din cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza", cu ultimele lectii de consiliere inainte sa inceapa examenele scrise de la Bac 2014. Luni, am discutat la Adevarul Live despre rolul scolii: pregatirea pentru viata sau pentru examene.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Absolventii de clasa a 8-a intra astazi in febra examenelor

Posted: 22 Jun 2014 11:56 PM PDT

    Absolventii de clasa a 8-a intra astazi in febra examenelor. Evaluarea Nationala din acest an incepe pe 23 iunie si se incheie pe 25 iunie.      La examen, sunt asteptati aproape 167.000 de elevi.    Sunt testate cunostintele de romana, matematica si de limba materna in cazul […] The post Absolventii de clasa a 8-a intra astazi in febra examenelor .

No comments:

Post a Comment