Tuesday, June 24, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


EXAMEN CAPACITATE 2014 Ultima proba la Evaluarea Nationala 2014: testul de foc la matematica. Cat de greu va fi

Posted: 24 Jun 2014 10:21 AM PDT

Dupa ce au avut subiecte grele la romana, chiar si la limba materna, elevii de clasa a VIII-a trec miercuri prin testul la matematica. Aceasta disciplina le-a pus elevilor probleme la simulare, asa ca dascalii se asteapta la subiecte cel putin la fel de dificile.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Posted: 24 Jun 2014 08:52 AM PDT

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF „Carol Davila" din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1.500. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014 33 de universitati au cel putin o specializare sau un program care intra in lichidare

Posted: 24 Jun 2014 06:34 AM PDT

Un numar de 33 de universitati de stat si private au cel putin o specializare sau un program de studii care intra in lichidare din anul universitar 2014-2015 si pentru care nu mai pot organiza examen de admitere, arata un document al Ministerului Educatiei. Printre acestea se numara Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea Spiru Haret din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014 Voluntariatul, prima experienta de munca a tinerilor

Posted: 24 Jun 2014 03:05 AM PDT

Astazi am discutat despre rolul voluntariatului si al implicarii elevilor in comunitate, in cadrul unei noi lectii de consiliere. In platou au fost invitate Andreea Voroneanu, antrenor implicat si in proiectul Zburd-Educatie prin coaching derulat de Asociatia ROI si Andreea Anghel, eleva care trece in clasa a XII-a la Şcoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" din Capitala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. Primele PERLE ale ELEVILOR la EVALUAREA NATIONALA 2014, la ROMANA

Posted: 24 Jun 2014 01:36 AM PDT

EVALUARE NATIONALA 2014. Profesorii care au corectat, luni, lucrarile elevilor de clasa a VIII-a la proba de limba româna în cadrul Evaluarii Nationale 2014 au gasit nenumarate raspunsuri gresite si exprimari hazlii, care se pot încadra cu succes la

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Rectorii universitatilor de medicina vor sa administreze spitalele mari din Romania

Posted: 24 Jun 2014 12:30 AM PDT

   Rectorii Universitatilor de Medicina si Farmacie din Romania au solicitat Ministerului Sanatatii ca, in anii urmatori, formarea in Rezidentiat a tinerilor medici sa fie preluata in totalitate de catre universitatile de profil.     De asemenea, s-a luat in discutie transferul organizarii examenului de specialitate catre aceleasi institutii.   […] The post Rectorii universitatilor de medicina vor sa administreze spitalele mari din Romania .

Capcanele din acest an ale Evaluarii Nationale

Posted: 23 Jun 2014 11:56 AM PDT

Absolvenții gimnaziului din acest an au intrat în focurile Evaluării Naționale, 166.000 de elevi susținând, pe 23 iunie, proba la Limba și literatura română. După scandalul de anul trecut, când s-a spus că subiectele au fost prea ușoare, situația s-a schimbat acum, s-ar putea spune radical. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment