Tuesday, June 3, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ADMITERE LICEU 2014 S-au publicat rezultatele finale de la probele de aptitudini si de limba moderna

Posted: 03 Jun 2014 07:09 AM PDT

Marti, s-au afisat rezultatele finale la avizierele scolilor unde s-au dat probele de aptitudini pentru admiterea la liceu sau de limba moderna pentru admiterea la clasele cu predare in regim bilingv. De asemenea, tot marti s-au afisat listele cu rezultatele preselectiei la scoala profesionala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

SAP ofera solutii de analiza, raportare si baze de date pentru ONG-urile din Romania

Posted: 03 Jun 2014 03:29 AM PDT

    SAP  liderul mondial pe piata de solutii si tehnologii software de business, in parteneriat cu TechSoup Romania, ofera incepand cu aceasta luna solutii de raportare si analiza de tipul business intelligence si aplicatii pentru baze de date pentru organizatiile neguvernamentale locale.     ONG-urile din Romania pot beneficia acum […] The post SAP ofera solutii de analiza, raportare si baze de date pentru ONG-urile din Romania .

Intalnire intre ministrul Mihnea Costoiu si directorul general CERN, Rolf Heuer, in vederea discutarii posibilei devansari a aderarii Romaniei la Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare (CERN)

Posted: 03 Jun 2014 02:11 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, s-a întâlnit luni, 2 iunie, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale, cu Rolf Heuer, directorul general al Organizaţiei Europene pentru Cercetări Nucleare (CERN) şi Rudiger Voss, director de relaţii internaţionale al CERN.

Copiii din familiile nevoiase ar urma sa primeasca un ajutor suplimentar de la stat

Posted: 02 Jun 2014 11:26 PM PDT

    Copiii din familiile nevoiase ar urma sa primeasca un ajutor suplimentar de la stat.    Cel putin asa anunta Ministrul Muncii, Rovana Plumb inainte de discutiile cu delegatia FMI. Masura ar trebui sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2015.     Vizati sunt copiii din familiile care […] The post Copiii din familiile nevoiase ar urma sa primeasca un ajutor suplimentar de la stat .

No comments:

Post a Comment