Wednesday, June 4, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Profesorii se simt jigniti de banii pe care-i primesc in comisiile de bacalaureat

Posted: 04 Jun 2014 10:59 AM PDT

Tot mai multe cadre didactice refuză să facă parte din comisiile de bacalaureat din cauza sumelor derizorii cu care sunt plătiți, susțin reprezentanții FSLI. Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) cere Guvernului suplimentarea acestor fonduri, până pe 10 iunie, când începe bacul. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Incep lucrarile de constructie a Institutului CAMPUS

Posted: 04 Jun 2014 07:32 AM PDT

Premierul Victor Ponta, participă, miercuri, alături de ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, la deschiderea lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative - CAMPUS din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB). ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014. Ministrul Educatiei spune ca examenele de BACALAUREAT nu vor fi blocate

Posted: 04 Jun 2014 07:28 AM PDT

BACALAUREAT 2014. Ministrul educatiei, Remus Pricopie, a declarat miercuri, la UPB, ca nu se pune problema de a avea sesiuni de examene blocate si ca împreuna cu sindicalistii vor fi gasite solutii pentru problemele acestora, noteaza agerpres.ro.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Participarea ministrilor Remus Pricopie si Mihnea Costoiu la deschiderea lucrarilor de constructie a Institutului de Cercetari Avansate pentru Materiale, Produse si Procese Inovative - CAMPUS UPB

Posted: 04 Jun 2014 04:33 AM PDT

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, participă astăzi, 4 iunie, ora 16:00, alături de premierul Victor Ponta, ladeschiderea lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative - CAMPUS din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB).

Programul de Cooperare Elvetiano-Roman - Fondul Tematic Cercetare

Posted: 04 Jun 2014 03:57 AM PDT

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ambasada Confederației Elvețiene în România anunță organizarea unei sesiuni de prezentare a proiectelor finanţate în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român, implementat de Swiss National Science Foundation (SNSF) și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

VIDEO BACALAUREAT 2014 Parintii, profesorii si prietenii reprezinta modele pentru tineri in alegerea carierei

Posted: 04 Jun 2014 03:05 AM PDT

Miercuri am continuat lectiile de consiliere pentru Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza", cu o dezbatere la Adevarul Live despre factorii care-i influenteaza pe adolescenti, pe tineri, in alegerea unei cariere. Am aflat ca nu vedetele de la televizor reprezinta modelele tinerilor in viata, ci persoanele care le sunt apropiate, in special parintii, profesorii si prietenii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014. VESTEA de ultim moment care ii va ŞOCA pe elevi: BACUL 2014, in PERICOL

Posted: 04 Jun 2014 03:05 AM PDT

BACALAUREAT 2014. Examenul de bacalaureat este în pericol pentru ca tot mai multe cadre didactice refuza sa faca parte din comisiile de examen, deoarece sunt platite cu sume derizorii, sustin reprezentantii FSLI, care cer Guvernului suplimentarea acestor fonduri.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

27 de asociatii crestine sustin implicarea Bisericii in predarea religiei in scoli

Posted: 04 Jun 2014 02:27 AM PDT

Coalitia pentru Familie si Constitutie, ce reprezinta peste 30 de asociatii si fundatii, majoritatea crestine, a anuntat ca sprijina protocolul incheiat intre Ministerul Educatiei Nationale, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte privind educatia religioasa in scoli, motivand ca sustin predarea acestei materii de profesori mai bine selectati si instruiti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014 FSLI avertizeaza ca dascalii nu mai vor sa intre in comisiile de examen din cauza banilor

Posted: 04 Jun 2014 02:06 AM PDT

Tot mai multe cadre didactice, din toata tara, refuza sa faca parte din comisiile de examen de la Bacalaureat 2014, pentru ca sunt platite cu sume derizorii: 19 lei pentru o zi de asistenta si 3 lei pentru o lucrare corectata, avertizeaza liderii sindicali. Un alt motiv de nemultumire in randul dascalilor este lipsa fondurilor pentru acordarea integrala a drepturilor salariale obtinute prin sentinte judecatoresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Deputatii au adoptat legea care acorda o zi libera parintilor pentru ingrijirea copilului

Posted: 03 Jun 2014 11:57 PM PDT

    Deputatii au adoptat legea care acorda o zi libera parintilor pentru ingrijirea copilului.    Scopul propunerii legislative este de a asigura posibilitatea parintilor sau reprezentantilor legali sa verifice periodic starea de sanatate a celor mici.     Proiectul de lege ii obliga pe angajatori, fie ei de stat […] The post Deputatii au adoptat legea care acorda o zi libera parintilor pentru ingrijirea copilului .

Adultii care nu au terminat invatamantul obligatoriu au o noua sansa la educatie

Posted: 03 Jun 2014 11:36 PM PDT

    Adultii care nu au terminat invatamantul obligatoriu au o noua sansa la educatie.   Mai exact, prin intermediul proiectului “Cu mic, cu mare, din nou la scoala”, lansat de Asociatia C4C Communication for Community.    Realizatorii proiectului isi propun reducerea fenomenului de parasire timpurie a scolii prin programe […] The post Adultii care nu au terminat invatamantul obligatoriu au o noua sansa la educatie .

GAFA INCREDIBILA la EVALUAREA NATIONALA, la o scoala din Capitala

Posted: 03 Jun 2014 01:23 PM PDT

Evaluarile la clasa a doua nu au pus probleme copiilor, ci mai degraba profesorilor. Neobisnuiti cu acest tip de testari, dascalii unei scoli din Capitala s-au încurcat în numararea paginilor. Iar cei mici nu au primit decât jumatate de test. 

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment