Saturday, July 12, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


A doua sesiune a examenului de BAC incepe pe 18 august

Posted: 12 Jul 2014 11:15 AM PDT

   Absolventii de liceu care nu au reusit sa obtina media 6 la examenul de BAC se pot inscrie la a doua sesiune pentru sustinerea probelor     Mai exact, pe  18 si 19 iulie.    Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana se va face pe 18 si 19 […] The post A doua sesiune a examenului de BAC incepe pe 18 august .

Olimpicii romani au obtinut 11 medalii la Olimpiada Internationala Tuymaada

Posted: 12 Jul 2014 10:21 AM PDT

         Olimpicii romani au obtinut 11 medalii la Olimpiada Internationala Tuymaada.     Competitia cuprinde probe la informatica, matematica, fizica si chimie.    La chimie, au obtinut: medalii de aur - Andrei Iliescu (clasa a X-a/Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Cristian Robert Raclea (clasa a X-a/la Colegiul National „Vasile Alecsandri" din Galati), […] The post Olimpicii romani au obtinut 11 medalii la Olimpiada Internationala Tuymaada .

Elevii care au promovat BAC-ul anul acesta vor primi adeverinte in loc de diplome

Posted: 12 Jul 2014 09:58 AM PDT

   Elevii care au promovat BAC-ul anul acesta vor primi adeverinte in loc de diplome.   Si asta dupa ce Romdidac, firma care se ocupa de tiparirea diplomelor scolare si universitare, a devenit subiectul unei anchete DNA, scrie Mediafax.  Pana in 1989, aceasta functiona ca directie in Ministerul Invatamantului. Dupa […] The post Elevii care au promovat BAC-ul anul acesta vor primi adeverinte in loc de diplome .

BAC 2014. Promovatii primesc adeverinte, nu diplome, din cauza anchetei DNA

Posted: 12 Jul 2014 06:45 AM PDT

Candidatii care au promovat bacalaureatul anul acesta vor primi adeverinte, in locul diplomelor pe care Ministerul Educatiei intentioneaza sa le tipareasca la Imprimeria Nationala, dupa ce DNA a demarat o ancheta privind monopolul unei companii private pe aceasta activitate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment