Monday, July 28, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Tabere gratuite la mare prin ANOSR pentru studentii defavorizati

Posted: 28 Jul 2014 07:49 AM PDT

Studentii cu venituri reduse, orfani, cei cu dizabilitati, de etnie roma, proveniti din mediul rural sau proveniti din casele de copii sau plasament familial pot aplica pentru locurile in taberele la mare puse la dispozitie de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), se arata intr-un comunicat al acestora.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

15 noi absolventi ai scolii de vara HR Club Next Generation

Posted: 27 Jul 2014 01:47 PM PDT

   O generatie proaspata de viitori profesionisti in resurse umane a urmat timp de 2 saptamani cursurile Scolii de vara HR Club Next Generation. Cei 15 studenti si masteranzi au participat in perioada 7-18 iulie la seminarii si training-uri sustinute de profesionisti de renume din HR (practicieni si consultanti in […] The post 15 noi absolventi ai scolii de vara HR Club Next Generation .

Romania a obtinut o medalie de aur si doua mentiuni la Olimpiada Internationala de Lingvistica

Posted: 27 Jul 2014 01:16 PM PDT

   Romania a obtinut o medalie de aur si doua mentiuni la Olimpiada Internationala de Lingvistica de la Beijing, anul acesta.   Potrivit site-ului oficial al concursului, Dan Mircea Mirea, a obtinut medalia de aur.  Pe langa aceasta Dan a luat si un premiu “Best Solution” pentru cea mai buna rezolvare a unuia dintre […] The post Romania a obtinut o medalie de aur si doua mentiuni la Olimpiada Internationala de Lingvistica .

No comments:

Post a Comment