Tuesday, July 29, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ANOSR ofera locuri in tabara pentru studentii defavorizati

Posted: 29 Jul 2014 04:54 AM PDT

   Studentii cu venituri reduse, orfani, cei cu dizabilitati, de etnie roma, proveniti din mediul rural sau proveniti din casele de copii sau plasament familial pot aplica pentru locurile in taberele la mare puse la dispozitie de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR). Federatia vrea sa traga „un […] The post ANOSR ofera locuri in tabara pentru studentii defavorizati .

Adevarul Live. Despre riscurile si optiunile elevilor picati la Bac: Ajutorul de somaj incurajeaza contraperformanta

Posted: 29 Jul 2014 04:24 AM PDT

La Adevarul Live am discutat despre alternativele elevilor care nu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, dincolo de inregistrarea ca someri. Am vorbit despre scolile postliceale, specializarea Sanitara, cea mai cautata, dar si despre cursurile de calificare si de recalificare la care se pot inscrie tinerii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Medalii de aur si argint, pentru elevii romani, la Olimpiada Internationala de Chimie din Vietnam

Posted: 29 Jul 2014 03:09 AM PDT

Elevii români au câștigat o medalie de aur şi trei medalii de argint la a 46-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie, desfăşurată în perioada 20 - 29 iulie 2014, la Hanoi (Vietnam). Rezultatul echipei României este unul dintre cele mai bune pe echipe, informează Ministerul Educației Naționale. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O medalie de aur si trei de argint pentru lotul olimpic de chimie al Romaniei

Posted: 29 Jul 2014 01:56 AM PDT

O medalie de aur si trei medalii de argint este bilantul participarii Romaniei la a 46-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie (IChO), desfasurata in perioada 20 - 29 iulie 2014, la Hanoi (Vietnam). Rezultatul echipei Romaniei este unul dintre cele mai bune pe echipe, potrivit Ministerului Educatiei. La Olimpiada de la Moscova, din mai, echipa noastra a ocupat primul loc in lume.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment