Monday, August 11, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Pricopie: toti elevii din Romania vor beneficia, treptat, de manuale digitale. Licitatia nu se anuleaza

Posted: 11 Aug 2014 03:45 AM PDT

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat luni ca „introducerea manualelor digitale reprezinta un pas necesar spre modernitate" si ca, avand in vedere ca cei mai multi elevi „traiesc in era digitala", in urmatorii ani toti elevii vor beneficia de astfel de manuale noi, inclusiv in format digital. Declaratiile vin in contextul in care Uniunea Editorilor organizeaza o conferinta de presa in care contesta licitatia pentru noile manuale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Şase medalii de aur si patru medalii de argint pentru elevii romani participanti la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

Posted: 11 Aug 2014 03:30 AM PDT

În perioada 1 - 11 august, România a fost gazda celei de-a VIII-a ediţii a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică. România a participat cu două echipe, reuşind un rezultat remarcabil: 10 medalii (dintre care 6 medalii de aur şi 4 medalii de argint).

Ministrul Mihnea Costoiu i-a felicitat pe membrii lotului Romaniei, participanti la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

Posted: 11 Aug 2014 03:24 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a transmis un mesaj de felicitare elevilor români care au participat la cea de-a VIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică (OIAA).

Romania a castigat sase medalii de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

Posted: 10 Aug 2014 02:26 PM PDT

   Romania a castigat sase medalii de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica.     Tara noastra e urmata de Iran – patru medalii de aur, Singapore – doua medalii de aur si cate una pentru Serbia si India.   Castigatorul absolut al olimpiadei a fost romanul Denis Turcu, cu […] The post Romania a castigat sase medalii de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica .

Din toamna, elevii de clasa a II-a vor invata dupa metoda de predare interdisciplinara

Posted: 10 Aug 2014 02:06 PM PDT

   Din aceasta toamna, si elevii de clasa a II-a vor invata dupa metoda de predare interdisciplinara, cea prin care scolarii sunt pregatiti pentru testele internationale de tip PISA.    Anuntul a fost facut de Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.    Metoda de predare interdisciplinara a fost introdusa deja in anul scolar […] The post Din toamna, elevii de clasa a II-a vor invata dupa metoda de predare interdisciplinara .

No comments:

Post a Comment