Thursday, August 14, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Bacalaureat de toamna 2014: Peste 7.400 de candidati inscrisi in Capitala

Posted: 14 Aug 2014 08:49 AM PDT

Peste 7.400 de candidati s-au inscris in Capitala la sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2014, in conditiile in care in urma sesiunii de vara de la Bac 2014 peste 7.600 dintre absolventii bucuresteni nu au promovat examenul. In total, la nivel national, peste 63.000 de tineri isi vor incerca norocul la sesiunea care incepe pe 18 august.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Falca: Modificarea cu peste 90% a Legii Educatiei prin OUG, in atentia Comisiei de la Venetia

Posted: 14 Aug 2014 05:17 AM PDT

Liderul PDL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, într-o conferință de presă, că are informaţii potrivit cărora Comisia de la Veneţia va analiza "cazul unic în istoria Europei" în care o lege - cea a Educaţiei - este modificată 90 la sută prin ordonanţă de urgenţă, relatează Mediafax. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Adevarul Live, ora 14.00. Pregatirea pentru o cariera in televiziune. Afla totul despre cursurile Şcolii "Tudor Vornicu", de la Vlad Ionescu

Posted: 14 Aug 2014 01:43 AM PDT

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 14.00, continuam seria discutiilor despre cursurile Şcolii de Televiziune "Tudor Vornicu", alaturi de prezentatorul si fondatorul scolii, Vlad Ionescu, intr-o emisiune moderata de Iuliana Dima, jurnalist "Adevarul".

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Mihnea Costoiu primeste o delegatie din R.P. Chineza

Posted: 14 Aug 2014 01:28 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, va primi în data de 14 august, anul curent, vizita unei delegații oficiale a Comitetului Naţional al Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, condusă de către domnul Wan Gang, ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei al R.P. Chineze şi preşedintele partidului Zhi Gong.

Peste jumatate dintre tineri ar alege meserii ca sofer, mecanic sau vanzator

Posted: 13 Aug 2014 10:54 PM PDT

   Peste jumatate dintre tineri ar alege meserii ca sofer, mecanic sau vanzator. Asa arata un studiu realizat de D&D Research.    Acestia spun ca se invata repede, le permit sa lucreze oriunde in Europa si le garanteaza castiguri imediate. La acelasi lucru se gandesc si tinerii care viseaza sa […] The post Peste jumatate dintre tineri ar alege meserii ca sofer, mecanic sau vanzator .

No comments:

Post a Comment