Tuesday, August 19, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Balerinele Romaniei, la scoli de renume in Moscova si Londra: „Pentru a deveni balerin trebuie sa te nasti artist”

Posted: 19 Aug 2014 03:33 AM PDT

Astazi, la Adevarul Live, am vorbit cu doua dintre cele mai promitatoare tinere talente din lumea baletului romanesc, care studiaza in prezent cu burse la Academia de Balet a Teatrului Balsoi si, respectiv, la English National Ballet, acolo unde danseaza de altfel prim-balerina Alina Cojocaru.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania a obtinut locul intai pe natiuni in Europa si locul trei la nivel mondial la Olimpiada Internationala de Geografie

Posted: 18 Aug 2014 11:39 PM PDT

Olimpicii romani au adus tarii patru medalii la a XI-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie: doua medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz, plasand astfel Romania pe primu loc in Europa si pe locul al treilea, dupa Singapore si Australia.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Aur, argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Geografie

Posted: 18 Aug 2014 09:42 PM PDT

   Elevii romani participanti la Olimpiada Internationala de Geografie desfasurata in Cracovia, Polonia,  au obtinut patru medalii – doua de aur, una de argint si una de bronz.    Olimpicii s-au clasat pe locul I in Europa si locul trei in lume, dupa Singapore si Australia.    „Cosmina Manea si Andra Albulescu […] The post Aur, argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Geografie .

No comments:

Post a Comment