Friday, August 22, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


DEZBATERE Grupa mica de la gradinita, obligatorie in patru ani. Ce ne lipseste

Posted: 22 Aug 2014 06:37 AM PDT

Invatamantul obligatoriu de la trei ani ar putea deveni realitate in 2018, cel putin asa a anuntat joi ministrul educatiei, Remus Pricopie. Educatorii si specialistii spun ca ideea este una foarte buna, insa insuficienta pentru familiile dezavantajate, unde se intalnesc cele mai multe cazuri de abandon scolar pe fondul saraciei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Pricopie: „Urmeaza sa scoatem la licitatie si manualele pentru clasele a III-a, a V-a si a IX-a”

Posted: 22 Aug 2014 01:12 AM PDT

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a reactionat in legatura cu scandalul manualelor scolare. El a transmis printr-un comunicat de presa ca nu il intereseaza actiunile editorilor, ci soarta copiilor si ca urmeaza sa scoata la licitatie si manualele pentru clasele a III-a, a V-a si probabil clasa a IX-a. Pentru loturile unde nu sunt ofertanti, Ministerul va insarcina institutiile publice, nu firmele, sa redacteze manualele.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 3 ani

Posted: 21 Aug 2014 10:40 PM PDT

   Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 3 ani.   Anuntul a fost facut de Remus Pricopie la festivitatea de deschidere a lucrarilor Congresului Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania.    “Daca ii tii la gradinita de la varsta de trei ani si ii pregatesti corespunzator, atunci ai grija […] The post Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 3 ani .

Elevii din tabere, instruiti de politisti

Posted: 21 Aug 2014 12:41 PM PDT

Poliţiştii le-au adresat atât copiilor, cât şi cadrelor didactice câteva recomandări în vederea prevenirii accidentării minorilor şi asigurării unei vacanţe în deplină siguranţă, amintindu-le cele mai importante reguli de circulaţie pe drumurile publice şi totodată explicându-le că strada nu este un spaţiu de joacă. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Investitii de 1,6 milioane de euro in scolile sibiene

Posted: 21 Aug 2014 11:43 AM PDT

Lucrările la Colegiul Tehnologic Avram Iancu din Sibiu au fost finalizate în această săptămână. Lista de investiţii planificată pentru acest an a inclus şi lucrările de reparaţii ale acoperişului şi faţadei acestei clădiri situate pe strada Movilei. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment