Thursday, September 18, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


FOTO Cum pot iesi tinerii someri din cercul vicios al lipsei de experienta

Posted: 18 Sep 2014 08:34 AM PDT

Tinerii vor sa se angajeze si firmele ar vrea sa-i angajeze, dar nu fara experienta de munca. Pentru a depasi acest cerc vicios, 13 mari companii din Romania s-au implicat intr-un program prin care isi asuma responsabilitatea de a crea, pentru tineri, un pod de legatura intre facultate si piata muncii, punandu-le la dispozitie peste 2.500 de joburi si 200 de stagii de practica, in urmatorii trei ani.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

RIUF, targul international de universitati, revine in toamna in Bucuresti, Timisoara si Iasi

Posted: 18 Sep 2014 07:57 AM PDT

Romanian International University Fair revine in toamna in trei orase: Bucuresti (4-5 octombrie), Timisoara (7 octombrie) si Iasi (9 octombrie). Aflat la cea de-a XV-a editie, RIUF isi propune sa ofere vizitatorilor o perspectiva cat mai completa asupra ofertei educationale actuale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei a decis ca micii scolari sa invete tot de pe manuale vechi

Posted: 18 Sep 2014 07:28 AM PDT

La solicitarea primului-ministru Victor Ponta ca elevii claselor I si a II-a sa aiba cat mai repede manuale la dispozitie, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a decis joi sa extinda perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I, pana la finalizarea licitatiei privind manualele digitale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Pricopie o da la intors. Acum sunt bune si manualele vechi

Posted: 18 Sep 2014 07:19 AM PDT

La solicitarea primului-ministru Victor Ponta ca elevii claselor I şi a II-a să aibă cât mai repede manuale la dispoziţie, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a decis astăzi să extindă perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I, până la finalizarea licitaţiei privind manualele digitale. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii din clasele I a si II-a vor avea manuale! La solicitarea primului-ministru Victor Ponta, ministrul Educatiei Nationale a decis sa extinda perioada de utilizare a manualelor vechi.

Posted: 18 Sep 2014 07:00 AM PDT

La solicitarea primului-ministru Victor Ponta ca elevii claselor I şi a II-a să aibă cât mai repede manuale la dispoziţie, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a decis astăzi să extindă perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I, până la finalizarea licitaţiei privind manualele digitale.

Editorii care au contestat licitatia pentru noile manuale cer descalificarea Abecedarelor selectate de minister

Posted: 18 Sep 2014 05:54 AM PDT

Federatia Editorilor din Romania (FER) a cerut descalificarea ofertelor declarate castigatoare de Ministerul Educatiei la licitatia pentru noile manuale, SIVECO+Litera si respectiv CD Press, motivand ca acestea au fost deja prezentate publicului larg. FER sustine ca cei de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) au constatat ca Ministerul Educatiei a eliminat oferte perfect valabile si a favorizat companiile castigatoare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Federatia Editorilor din Romania: MEN a eliminat oferte valabile si a favorizat companiile castigatoare, la licitatia pentru manuale

Posted: 18 Sep 2014 05:06 AM PDT

Federaţia Editorilor din România (FER) a anunțat, joi, citând decizia Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), că Ministerul Educaţiei a eliminat oferte perfect valabile şi a favorizat companiile declarate câştigătoare, la licitaţia pentru manuale, arată Mediafax. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Premierul Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Educatiei

Posted: 18 Sep 2014 01:44 AM PDT

   Premierul Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Educatiei, Remus Pricopie, pentru a rezolva situatia manualelor scolare pana saptamana viitoare.    Mesajul i-a fost transmis ministrului in sedinta de miercuri a Guvernului. Astfel, in lipsa unei solutii rapide, exista posibilitatea ca Remus Pricopie sa fie demis    Seful Executivului a […] The post Premierul Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Educatiei .

No comments:

Post a Comment