Friday, September 19, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Presedintele FSLI: Ministerul Educatiei Nationale ar trebui sa isi faca propria editura

Posted: 19 Sep 2014 06:44 AM PDT

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Învatamânt (FSLI), Simion Hancescu, a declarat,  în cadrul unui interviu acordat pentru Agerpres, ca absenta manualelor la clasele I si a II-a demonstreaza faptul ca în România

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cum vor preda invatatorii dupa noua programa, cu manualele vechi

Posted: 19 Sep 2014 05:46 AM PDT

Invatatorii vor preda la inceput de an scolar dupa o programa noua folosindu-se de vechile manuale scolare de la clasele I si a II-a, dupa cum a anuntat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Problema este ca tiparirea de noi manuale la clasa I va dura inca o luna, ceea ce inseamna si costuri in plus pentru minister, iar expertii se asteapta ca elevii sa invete dupa vechile manuale pana la sfarsitul anului scolar.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Se pregateste campania de vaccinare in scoli

Posted: 19 Sep 2014 12:03 AM PDT

   Ministerul Sanatatii deruleaza procedura de achizitie a dozelor de vaccin necesare campaniei din scoli.    In noiembrie, elevii de sapte ani vor trebui sa faca vaccinul antirujeola, oreion, rubeola, si cei cu varste de sase-opt ani, vaccinul polio inactivat.    Pe de alta parte, in luna decembrie, elevii de […] The post Se pregateste campania de vaccinare in scoli .

No comments:

Post a Comment